طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی در فر ساده مجلسی قفقازی o vh lvy sfcd hj

خوراک مرغ و سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد کامل
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
هویج۱ عدد بزرگ
قارچ۲۰۰ گرم
کدو سبز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و پودر سیربه مقدار کافی
تخم گشنیز و پودر گوجهبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ و سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات مجلسی ابتدا سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کدو سبز و قارچ را به صورت دلخواه خرد می کنیم. به دلیل زمان سرخ کردن سبزیجات متفاوت است هر کدام را به صورت جداگانه با روغن زیتون سرخ می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردیم، انها را با هم داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن زیتون داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، تخم گشنیز و پودر گوجه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد.

مرحله چهارم

حالا درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ با آب خودش بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخت، تمام سبزیجات سرخ شده را که با هم مخلوط کرده بودیم به تابه اضافه می کنیم و با گوشت مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به صورت جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا به خوبی شود و رنگش باز شود، سپس آب لیمو ترش را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا مخلوط رب گوجه فرنگی و آب لیمو ترش را به تابه حاوی مرغ و سبزیجات اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی با مواد مخلوط شود. در پایان خوراک مرغ و سبزیجات را به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.