مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با ماهیچه ته چین، غذایی بسیار خلاقانه است. هم می توانید آن را به شکلی اعیانی و پرمخلفات تهیه کنید و هم از باقیمانده غذای روز …

طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر مرغ و سیب زمینی در فر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک بلدرچین

طرز پخت خوراک بلدرچین در فر رستورانی برای کودکان o vh fgnv dk

خوراک بلدرچین یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین۴ عدد کوچک
پیاز۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک بلدرچین

مرحله اول

برای تهیه خوراک بلدرچین مجلسی ابتدا ۲ عدد از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله بلدرچین ها را می شوییم و پس از خشک کردن داخل کاسه می ریزیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام نقاط گوشت بلدرچین را پوشش دهندف سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

برای اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین به طور کامل گرفته شود، بهتر است ببلدرچین ها به مدت یک شب در مواد بمانند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و بلدرچین ها را به طور کامل سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم  و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز  با ادویه ها یکدست شود. در ادام رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی باز شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا ۱ لیوان آب جوش اضافه می کنیم. در ادامه بلدرچین های سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بلدرچین ها به مدت یک ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزند. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم، به مدت چند دقیقه داخل آب سرد قرار می دهیم.

مرحله هشتم

سپس سیب زمینی ها را از آب سرد خارج کرده و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله نهم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه به خوراک سر می زنیم و در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه می کنیم پس از اینکه بلدرچین ها پختند و سس غلیظ شد غذای ما آماده سرو است. در پایان خوراک را به همراه سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و با نان یا برنج سرو می کنیم.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.