مطالب پر بازدید امروز
ست طلا با نگین توپاز قرمز

ست طلا با نگین توپاز قرمز؛ با این مدل ها لول استایل خودتون رو ببرید بالاتر!

ست طلا با نگین توپاز قرمز ست طلا با نگین توپاز قرمز یکی از شیک‌ترین و خاص‌ترین انتخاب‌ها برای کسانیه که دنبال زیورآلات متفاوت و جذاب می‌گردن. نگین قرمز این ست، جلوه‌ای …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

طرز تهیه ترشی بندری خوشمزه و فوری سنتی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری مهرام فوری بازاری ادویه خانم گلاور مجید چگونه ترشی بندری درست کنیم jvad fknvd

ترشی بندری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به جنوب کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی بندری
گوجه فرنگی۴ کیلوگرم
گل کلم۱ بوته متوسط
ساقه کرفس۲ عدد
هویج۳ عدد متوسط
سیر۱ بوته
موسیر۱۰۰ گرم
بادمجان۳ عدد متوسط
خیار۲ عدد
فلفل سبز۶ عدد
تمر هندی۵۰ گرم
رب انار ترش۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
ادویه های ترشیبه مقدار کافی
سرکه سفیدبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی بندری

مرحله اول

برای تهیه ترشی بندری خوشمزه ابتدا سبزیجات که شامل گل کلم، ساقه کرفس، هویج، سیر ، بادمجان ، خیار و فلفل سبز را به خوبی می شوییم، سپس سبزیجات شسته شده را کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

پس از اینکه رطوبت سبزیجات به طور کامل گرفته شد، همه سبزیجات را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک لگن بزرگ می ریزیم. برای راحتی کار می توانیم سبزیجات را در مخلوط کن یا غذاساز بریزیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله سبزی معطر را به خوبی می شوییم، سپس روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی شان گرفته شود و کاملا خشک شوند. حالا سبزی معطر را به صورت ساطوری کاملا ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا موسیر را که از شب قبل در یک کاسه آب خیسانده ایم، به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تمرهندی را به وسیله کمی سرکه می خیسانیم، سپس از صافی رد می کنیم و به ظرف حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را پس از شستشو به صورت پوره در می آوریم و به همراه مقداری نمک داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم. پس از اینکه آب گوجه فرنگی تبخیر شد و کمی غلیظ شد، سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه سبزیجات کمی پختند و نرم شدند، سبزی معطر را به همراه رب انار، رب گوجه فرنگی و تمرهندی صاف شده اضافه می کنیم. در ادامه ۳ لیوان سرکه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد بجوشند و به غلظت مناسب برسند.

مرحله هفتم

پس از اینکه ترشی به غلظت مورد نظرمان رسید، ادویه های ترشی که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، جوز هندی، زردچوبه، گلپر و سیاه دانه هستند را اضافه می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم ترشی کاملا خنک شود، سپس آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. به دلیل اینکه مواد ترشی را پخته ایم ترشی بعد از دو روز اماده مصرف می شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در جمعه 4 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.