طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و فوت و فن تهیه آن

طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و فوت و فن تهیه آن

طرز تهیه غوره شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …

طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه پودر چغندر قرمز پودر چغندر قرمز یکی از انواع ادویه های اصیل ایرانی است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه مربای هلو مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای هلو، از میوه …

طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه تازه سس انبه با انبه کال پودر انبه خانگی پودر انبه در خانه تولید سس انبه سس انبه با پودر طعم پودر انبه سس خردل برای فلافل xvc jidi ss hkfi

سس انبه یکی از انواع چاشنی های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که می توانید از آن در کنار انواع غذاها استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس پیتزا خوشمزه برای کف پیتزا به روش رستورانی

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
انبه تازه۱ عدد
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
فلفل قرمزبه اندازه کافی

دستور تهیه سس انبه

مرحله اول

ابتدا انبه را می شوییم، سپس به آرامی پوست آنرا با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه گوشت میوه را از هسته جدا می کنیم و آنرا به قطعات کوچکتر تبدیل می کنیم. حالا انبه را به همراه زعفران دم کرده، شکر، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه داخل مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد سس به شکل پوره در بیایند. پس از اینکه مواد به شکل پوره در آمدند طعم سس را می چشیم و در صورت نیاز نسبت به ذائقه خود مقداری نمک یا فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

اگر می خواهید سس شما شبیه به سس های جنوبی شود از فلفل قرمز و فلفل سیاه بیشتری بیشتری استفاده کنید. در ادامه نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل می کنیم سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مخلوط آب و نشاسته را داخل تابه می ریزیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس قارچ حرفه ای و خوشمزه برای استیک و سوخاری

مرحله چهارم

در ادامه پوره انبه را کم کم به تابه اضافه می کنیم و با نشاسته مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه تمام پوره انبه را به تابه اضافه کردیم باید اجازه دهیم که سس با حرارت بسیار ملایم به غلظت مورد نظر ما برسد.

مرحله پنجم

اگر می خواهید سس انبه شما آبکی باشد باید پس از اینکه سس آماده شد، آنرا از روی حرارت بردارید ولی اگر می خواهید سس غلیظ باید باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود. برای فلافل معمولا سس انبه را خیلی غلیظ درست نمی کنند.

مرحله ششم

پس از اینکه سس انبه آماده شد اجازه می دهیم در هوای محیط خنک شود سپس آنرا داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. این سس به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد حداکثر تا ۱۰ روز قابل استفاده است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sahar_lifestory
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.