طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه را می توانیم فقط …

طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک انجیر خشک یکی از انواع آجیل های ایرانی محسوب می شود که خواص بسیار برای تقویت بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز , ترشی گوجه سبز با رب انار , xvc jidi jvad    i sfc

ترشی گوجه سبز یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه فصل تابستان است که برای سفره آرایی نیز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت سرگرمی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی انبه ساده رسیده و کال به روش پاکستانی

مواد لازم ترشی گوجه سبز
گوجه سبز۱ کیلوگرم
ترخون۳ شاخه
نمک۱ قاشق چایخوری
ادویه ترشی۲ قاشق مرباخوری
پودر موسیر۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند سبز یا قرمر۴ عدد
سرکه سفیدبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی گوجه سبز

مرحله اول

ابتدا شاخ و برگها و دم های اضافی گوجه سبزها را جدا می کنیم، سپس آنها را به خوبی می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل برود و کاملا خشک شوند ( می توانید با دستمال کوچه سبزها را خشک کنید)

مرحله دوم

در ادامه یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم و پس از شستشو با دستمال حوله ای به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد. در ادامه گوجه سبزها را به همراه فلفل تند و ترخون داخل ظرف می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه نمک را به همراه پودر سیر، پودر موسیر و ادویه ترشی داخل سرکه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سرکه را داخل شیشه روی گوجه سبزها می ریزیم. سرکه باید به طور کامل روی گوجه سبزها را بگیرد.

همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی بامیه خرد شده و سالم به صورت مرحله به مرحله

مرحله چهارم

در ادامه یک نایلون روی درب ظرف قرار می دهیم و درب ظرف را می بندیم تا هیچ گونه هوایی وارد ظرف ترشی نشود. در پایان ظرف ترشی را به مدت یک تا دو هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.

نکات تهیه ترشی گوجه سبز

خواص گوجه سبز

گوجه سبز دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن می باشد که از مهمترین این خواص می توان به درمان سرماخوردگی، سلامت دهان و دندان، درمان کبد چرب و …  اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با این میوه در ادامه مطلب خواص و مضرات گوجه سبز را مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/behtarin_khone
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.