مطالب پر بازدید امروز
ست طلا با نگین توپاز قرمز

ست طلا با نگین توپاز قرمز؛ با این مدل ها لول استایل خودتون رو ببرید بالاتر!

ست طلا با نگین توپاز قرمز ست طلا با نگین توپاز قرمز یکی از شیک‌ترین و خاص‌ترین انتخاب‌ها برای کسانیه که دنبال زیورآلات متفاوت و جذاب می‌گردن. نگین قرمز این ست، جلوه‌ای …

شلوار جین با طرح پروانه

شلوار جین با طرح پروانه؛ دختر خانم های جوان و شیک پوش از دست ندهید!

شلوار جین با طرح پروانه شلوار جین با طرح پروانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی حسابی محبوب شده. این شلوارها که معمولاً از جنس جین با کیفیت ساخته می‌شن، هم …

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی مانتو مشکی کرپ اندونزی یکی از انتخاب‌های محبوب دختران و بانوان ایرانی برای بیرون از منزل است. این مانتوها با جنس کرپ اندونزی که کیفیت بالایی دارد، دوام …

طرز تهیه ترشی قارچ خوشمزه با سبزیجات به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه ترشی قارچ

طرز تهیه ترشی قارچ با گوجه با رب گوجه و انبه و زیتون آکاایران درسته خرد شده لبنانی xvc jidi jvad rhv

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
قارچ۱ کیلوگرم
سیر۱۰ حبه
فلفل سبز۴ عدد
آب۳ لیتر
سرکه سفید۱ لیوان
نعناع۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
ترخون۲ شاخه

دستور تهیه ترشی قارچ

مرحله اول

برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.

مرحله دوم

در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

مرحله سوم

فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.

مرحله چهارم

در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد

مرحله ششم

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 22 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/naranj_toranj_shiraz
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.