طرز تهیه باقلوا نارگیلی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی

طرز تهیه باقلوا نارگیلی

طرز تهیه باقلوا نارگیلی یزدی بدون فر خوشمزه با ماست هندی ترکی xvc jidi fhrg h iknd khv dgd

باقلوا نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم باقلوا نارگیلی
آرد سفید۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
کره۱۰۰ گرم
پودر قنددو سوم پیمانه (۱۲۰ گرم)
تخم مرغ۲ عدد
پودر نارگیل۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
پودر هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
شربت بار۲ لیوان

دستور تهیه باقلوا نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه باقلوا نارگیلی هندی ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شوند، سپس پودر قند را الک می کنیم و به همراه کره و تخم مرغ ها داخل یک کاسه مناسب با همزن دستی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، پودر نارگیل را آسیاب می کنیم و به همراه پودر هل و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف شود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را هم به کاسه اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم و پس از ان با دست خمیر را مخلوط می کنیم تا یکدست و لطیف شود. به دلیل اینکه آرد ها آب خور متفاوتی دارند ممکن است کمی آرد بیشتر یا کمتر استفاده شود.

مرحله چهارم

حالا یک قالب مربع با سایز ۲۵ سانتی متر را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم، سپس خمیر را به صورت یکدست با قطر یکسان در کف قالب قرار می دهیم، سپس در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه خمیر را با خلال دندان تست می کنیم و اگر به طور کامل پخته بود، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی باقلوا رنگ بگیرد. در ادامه باقلوا را از فر خارج می کنیم و یک سوم شربت بار را به صورت داغ روی باقلوا می ریزیم.

مرحله ششم

حتما باید شربت بار را از قبل گرم کنیم تا به خورد باقلوا برود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه مجدا یک سوم شربت را به باقلوا اضافه می کنیم، سپس باقلوا را به صورت دلخواه برش می زنیم و پس از ۱۵ دقیقه باقیمانده شربت بار را روی باقلوا می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا باقلوا را کنار می گذاریم تا شربت را جذب کند و به دمای محیط برسد، سپس روی باقلوا را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. هر چقدر باقلوا بیشتر در یخچال بماند نرم تر و خوشمزه تر می شود.

نکات پخت باقلوا نارگیلی هندی

شربت بار

شربت بار نوعی شربت مخصوص انواع شیرینی و کیک است که باعث نرم تر شدن و خوشمزه تر شدن شیرینی ها می شود. این شربت را به سادگی می توانی در منزل تهیه کنید، برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم به آموزش زیر مراجعه نمایید.

روغن جداکننده کیک

این روغن یک یک روغن دست ساز خانگی می باشد باعث می شود که پس از اینکه باقلوا پخت به راحتی از قالب جدا شود و از مشکلات احتمالی چسبیدن باقلوا به قالب جلوگیری کند. برای مشاهده آموزش تهیه روغن جداکننده کیک به مقاله زیر مراجعه نمایید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.