طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی پنجره ای که با نام نان پنجره ای شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است. این شیرینی خوشمزه معمولا …

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خامه فرم گرفته را می توانیم برای تهیه انواع شیرینی …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه خاگینه قالبی

طرز تهیه خاگینه پفی گردو و دارچین پفی با شیر هویج هفت طبقه مغزدار قزوین قالبی xvc jidi oh dki rhgfd

خاگینه قالبی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بار

مرحله اول

برای تهیه شربت بار ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود، پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به همراه گلاب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کردیم حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و شربت بار را مخلوط می کنیم تا زعفران و گلاب با شربت به خوبی ترکیب شوند، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم شربت خنک شود.

مواد لازم خاگینه قالبی
آرد سفید۵ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس

دستور پخت خاگینه قالبی

مرحله اول

برای تهیه خاگینه قالبی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود، سپس ماست را اضافه می کنیم و در حدی که با تخم مرغ یکدست شود هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و مواد را ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و پس از الک کردن کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

آرد را فقط باید در حدی مخلوط کنیم که با دیگر مواد به خوبی ترکیب شود و گلوله های آرد موجود در مایه شیرینی از بین بروند. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی گرم شود.

مرحله چهارم

حالا قالب هایی که برای تهیه خاگینه در نظر گرفته ایم را با روغن جدا کننده کیک یا روغن جامد چرب می کنیم و دو سوم حجم قالب ها را با مایه شیرنی پر می کنیم، سپس قالب ها را درون سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان برای پخت خاگینه ها کافی است، پس از اینکه خاگینه ها پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و سپس زمانی که شیرینی ها هنوز داغ هستند شربت بار که کاملا سرد شده است را روی شیرینی ها می ریزیم.

مرحله ششم

سپس اجازه می دهیم شیرینی ها در همان حالت چند دقیقه در قالب هایشان بمانند تا شربت به خوردشان برود و خنک شوند، سپس خاگینه ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با مواد دلخواه مثل پودر پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sharmin.food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.