طرز تهیه اسلایس گردویی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه اسلایس گردویی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه اسلایس گردویی اسلایس گردویی یک شیرینی خشک است که می توانیم از آن برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه نان تمیس خوشمزه و مخصوص به روش افغانستانی

طرز تهیه نان تمیس خوشمزه و مخصوص به روش افغانستانی

طرز تهیه نان تمیس نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان تمیس یک نان سنتی مربوط به کشور افغانستان است که کمی حجیم …

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر شیرینی دادلی بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خاگینه قالبی

طرز تهیه خاگینه پفی گردو و دارچین پفی با شیر هویج هفت طبقه مغزدار قزوین قالبی xvc jidi oh dki rhgfd

خاگینه قالبی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بار

مرحله اول

برای تهیه شربت بار ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود، پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به همراه گلاب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کردیم حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و شربت بار را مخلوط می کنیم تا زعفران و گلاب با شربت به خوبی ترکیب شوند، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم شربت خنک شود.

مواد لازم خاگینه قالبی
آرد سفید۵ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس

دستور پخت خاگینه قالبی

مرحله اول

برای تهیه خاگینه قالبی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود، سپس ماست را اضافه می کنیم و در حدی که با تخم مرغ یکدست شود هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و مواد را ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و پس از الک کردن کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

آرد را فقط باید در حدی مخلوط کنیم که با دیگر مواد به خوبی ترکیب شود و گلوله های آرد موجود در مایه شیرینی از بین بروند. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی گرم شود.

مرحله چهارم

حالا قالب هایی که برای تهیه خاگینه در نظر گرفته ایم را با روغن جدا کننده کیک یا روغن جامد چرب می کنیم و دو سوم حجم قالب ها را با مایه شیرنی پر می کنیم، سپس قالب ها را درون سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان برای پخت خاگینه ها کافی است، پس از اینکه خاگینه ها پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و سپس زمانی که شیرینی ها هنوز داغ هستند شربت بار که کاملا سرد شده است را روی شیرینی ها می ریزیم.

مرحله ششم

سپس اجازه می دهیم شیرینی ها در همان حالت چند دقیقه در قالب هایشان بمانند تا شربت به خوردشان برود و خنک شوند، سپس خاگینه ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با مواد دلخواه مثل پودر پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sharmin.food
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.