مطالب پر بازدید
طرز تهیه کاپوچینو خوشمزه و کافه ای با فرنچ پرس یا همزن

طرز تهیه کاپوچینو خوشمزه و کافه ای با فرنچ پرس یا همزن

طرز تهیه کاپوچینو کاپوچینو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و محبوب در جهان است که به صورت گرم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه …

طرز تهیه چای کرک خوشمزه و فوق العاده پر انرژی به روش عربی

طرز تهیه چای کرک خوشمزه و فوق العاده پر انرژی به روش عربی

طرز تهیه چای کرک چای یکی از نوشیدنی های رایج در سراسر جهان است که در ایران و آسیا طرفداران و مصرف کنندگان بیشتری نسبت به بقیه کشورهای دیگر دارد. چای کرک …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه شربت بهار نارنج

طرز تهیه شربت بهار نارنج اماده و گلاب خواص خشک شده طبع و خاکشیر طریقه مصرف xvc jidi avfj fihv khvk

شربت بهار نارنج یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای فصل تابستان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج۲ پیمانه
شکر۵ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق سوپخوری
آب۳ پیمانه

دستور تهیه شربت بهار نارنج

مرحله اول

برای تهیه شربت بهار نارنج سنتی ابتدا عرق بهار نارنج را به همراه شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. تا قبل از اینکه شربت به نقطه جوش برسد باید شکر در آب حل شده باشد.

مرحله دوم

پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد. برای اینکه مطمئن شویم شربت به قوام رسیده است یک قاشق از شربت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، اگر آبکی باشد یعنی شربت به غلظت مناسب نرسیده استف ولی اگر کشدار باشد و بین انگشتان مانند یک نخ نازک کش بیاید، یعنی شربت ما تقریبا آماده شده است.

مرحله چهارم

در پایان پس از اینکه شربت به قوام رسید آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا شربت را در دمای محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا از حرارت بیفتد و با دمای محیط یکسان شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد انرا داخل بطری شیشه ای درب دار می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو شربت هم یک پنجم لیوان را با شربت و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع نوشیدنی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mrjn_photography
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.