طرز تهیه کافه گلاسه خانگی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه کافه گلاسه خانگی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه کافه گلاسه کافه گلاسه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار فرانسوی است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی خوشمزه به روش امریکایی

طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی خوشمزه به روش امریکایی

طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی میلک شیک توت فرنگی یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار امریکایی است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شیر کاکائو خوشمزه و غلیظ به روش کارخانه ای در منزل

طرز تهیه شیر کاکائو خوشمزه و غلیظ به روش کارخانه ای در منزل

طرز تهیه شیر کاکائو شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های پر مصرف در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه شربت بیدمشک

طرز تهیه شربت بیدمشک زعفران و بهارنارنج نسترن با عسل با خاکشیر xvc jidi avfj fdnla 

شربت بیدمشک یکی از انواع شربت های سنتی و خوشمزه ایرانی است که مناسب فصل تابستان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پرتال تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت بیدمشک
شکر۱ کیلوگرم
عرق بیدمشک۲٫۵ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بیدمشک

مرحله اول

برای تهیه شربت بیدمشک سنتی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شکر را به همراه ۲ پیمانه عرق بیدمشک و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید بسیار ملایم باشد، چون نمی خواهیم این شربت را بجوشانیم. به دلیل اینکه عطر عرق بیدمشک خیلی سریع می پزد برای اینکه شربت خوش عطری داشته باشیم باید از جوشیدن شربت جلوگیری کنیم.

مرحله سوم

حالا شربت را آرام آرام به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر به طور کامل حل شدف حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا شربت از حرارت بیفتد و تقریبا ولرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت ولرم شد، باقیمانده عرق بیدمشک را به قابلمه اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا عرق بیدمشک با شربت ترکیب شود، سپس صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت کاملا خنک شد، انرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. توجه داشته باشید که شربت های مثل این شربت حتما باید در یخچال نگهداری شوند تا رنگ و طعم شان حفظ شود.

مرحله ششم

برای سرو این شربت خوشمزه نسبت به ذائقه خود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از شربت را داخل یک لیوان مناسب می ریزیم، سپس باقیمانده لیوان را با آب سرد پر می کنیم و چند تکه یخ قالبی هم درون لیوان می اندازیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dr_reihan
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.