جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین در این مقاله می‌خواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیک‌های عجیب اما موثری را با شما …

طرز تهیه چای برگ انجیر + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای برگ انجیر + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای برگ انجیر برگ انجیر از دیرباز در طب سنتی و عامیانه به خاطر خواص سلامتی متعددش مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از روش‌های مصرف این برگ، تبدیل آن …

طرز تهیه موهیتو هندوانه سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه موهیتو هندوانه سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه موهیتو هندوانه موهیتو هندوانه یکی از انواع نوشیدنی های متفاوت و خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستانی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شربت بیدمشک خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه شربت بیدمشک

طرز تهیه شربت بیدمشک زعفران و بهارنارنج نسترن با عسل با خاکشیر xvc jidi avfj fdnla 

شربت بیدمشک یکی از انواع شربت های سنتی و خوشمزه ایرانی است که مناسب فصل تابستان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پرتال تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت بیدمشک
شکر۱ کیلوگرم
عرق بیدمشک۲٫۵ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بیدمشک

مرحله اول

برای تهیه شربت بیدمشک سنتی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شکر را به همراه ۲ پیمانه عرق بیدمشک و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید بسیار ملایم باشد، چون نمی خواهیم این شربت را بجوشانیم. به دلیل اینکه عطر عرق بیدمشک خیلی سریع می پزد برای اینکه شربت خوش عطری داشته باشیم باید از جوشیدن شربت جلوگیری کنیم.

مرحله سوم

حالا شربت را آرام آرام به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر به طور کامل حل شدف حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا شربت از حرارت بیفتد و تقریبا ولرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت ولرم شد، باقیمانده عرق بیدمشک را به قابلمه اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا عرق بیدمشک با شربت ترکیب شود، سپس صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت کاملا خنک شد، انرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. توجه داشته باشید که شربت های مثل این شربت حتما باید در یخچال نگهداری شوند تا رنگ و طعم شان حفظ شود.

مرحله ششم

برای سرو این شربت خوشمزه نسبت به ذائقه خود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از شربت را داخل یک لیوان مناسب می ریزیم، سپس باقیمانده لیوان را با آب سرد پر می کنیم و چند تکه یخ قالبی هم درون لیوان می اندازیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dr_reihan
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.