طرز تهیه شربت گل پنیرک

طرز تهیه شربت گل پنیرک بنفشه رنگی طعم شربت آبی رنگ بنفش xvc jidi avfj  g  kdv 

شربت گل پنیرک یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای هر نفر
گل پنیرک۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
تخم شربتی (اختیاری)۱ قاشق مرباخوری
لیمو ترش½ لیمو
نعناع۱ برگ

دستور تهیه شربت پنیرک

مرحله اول

برای تهیه شربت گل پنیرک سنتی ابتدا تخم شربتی را تمیز می کنیم، سپس داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم تا تخم شربتی حالب ژله ای پیدا کند و آب را به طور کامل جذب کند.

مرحله دوم

حالا به تعداد نفراتی که می خواهیم شربت درست کنیم، لیوان اماده می کنیم و درون هر لیوان ۲ قاشق غذاخوری گل پنیرک می ریزیم. برای اینکه گل پنیرک رنگ زیبای خود را پس بدهد روی گل های پنیرک چند قالب یخ می ریزیم.

مرحله سوم

پس از اینکه یخ ها به طور کامل آب شد و رنگ گل پنیرک خارج شد، به هر لیوان ۲ قاشق غذاخوری گلاب، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق مرباخوری تخم شربتی خیسانده شده اضافه می کنیم و باقی لیوان را با آب سرد پر می کنیم.

مرحله چهارم

در صورتی که دوست دارید شربت ها شیرین تر باشند می توانید مقدار شکر را به اندازه دلخواه افزایش دهید. در پایان داخل هر شربت یک برگ نعناع قرار می دهیم و لیمو ترش را به صورت تزیینی در کنار لبه لیوان  قرار می دهیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.