طرز تهیه شربت گل پنیرک خوشمزه با رنگ فوق العاده جذاب
طرز تهیه شربت گل پنیرک
شربت گل پنیرک یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای هر نفر | |
گل پنیرک | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم شربتی (اختیاری) | ۱ قاشق مرباخوری |
لیمو ترش | ½ لیمو |
نعناع | ۱ برگ |
دستور تهیه شربت پنیرک
مرحله اول
برای تهیه شربت گل پنیرک سنتی ابتدا تخم شربتی را تمیز می کنیم، سپس داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم تا تخم شربتی حالب ژله ای پیدا کند و آب را به طور کامل جذب کند.
مرحله دوم
حالا به تعداد نفراتی که می خواهیم شربت درست کنیم، لیوان اماده می کنیم و درون هر لیوان ۲ قاشق غذاخوری گل پنیرک می ریزیم. برای اینکه گل پنیرک رنگ زیبای خود را پس بدهد روی گل های پنیرک چند قالب یخ می ریزیم.
مرحله سوم
پس از اینکه یخ ها به طور کامل آب شد و رنگ گل پنیرک خارج شد، به هر لیوان ۲ قاشق غذاخوری گلاب، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق مرباخوری تخم شربتی خیسانده شده اضافه می کنیم و باقی لیوان را با آب سرد پر می کنیم.
مرحله چهارم
در صورتی که دوست دارید شربت ها شیرین تر باشند می توانید مقدار شکر را به اندازه دلخواه افزایش دهید. در پایان داخل هر شربت یک برگ نعناع قرار می دهیم و لیمو ترش را به صورت تزیینی در کنار لبه لیوان قرار می دهیم.
- منبع :
- img from instagram.com/shery_sweet_home
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- طرز تهیه خورش آلو زرشک با طعم بی نظیر برای مهمانی های خاص
- دامن پلیسه شیک و زیبا زنانه؛ طرح هایی که هر جایی پیدا نمیشه!
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!
- طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ؛ طعم این غذا همیشه یادت می مونه!