مطالب پر بازدید
طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع آلو بخارا آلو بخارا به‌عنوان یکی از خشکبار محبوب و دلچسب، فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد. این خشکبار، که به‌دلیل طعم دلپذیرش در میان انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد، سرشار …

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی ترشی میوه های تابستانی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و متفاوت است که با بسیاری از میوه های تابستانی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه آلو خشک خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه آلو خشک خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه آلو خشک آلو خشک هم مانند لواشک یکی از انواع تنقلات خوشمزه ایرانی است که در انواع غذاها هم مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه آلو خشک از انواع …

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خوشرنگ و حرفه ای بدون پودر ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه مارمالاد زردآلو سوران مامی سایت فوت و فن xvc jidi lhvlhghn cvnHg

مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد زردآلو
زردآلو۱ کیلوگرم
شکر۷۵۰ گرم
ژله زردآلو۱ بسته
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت مارمالاد زردآلو

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد زرآلوی خوشرنگ ابتدا هسته ها و پوست زردالوها را جدا می کنیم، سپس داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به صورت کامل پوره شوند. در ادامه پوره زردآلو را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا پوره زردآلو به نقطه جوش برسد، سپس شکر را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد به قوام برسد.

مرحله سوم

حالا باید کف های موجود روی مواد را بگیریم تا در پایان پخت، مارمالاد خوشنرگ تر و شفاف تر شود. برای اینکه متوجه شویم مارمالاد به قوام رسیده است به اندازه یک قاشق غذاخوری از شهد آن بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

زمانی که شهد درون قاشق سرد شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که کشدار بود یعنی مارمالاد به قوام کافی رسیده است. پس از اینکه مارمالاد به قوام رسید زعفران دم کرده، وانیل و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم و در پایان ژله زردآلو را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. پس از اینکه ژله با مامالاد ترکیب شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود.

مرحله ششم

پس از اینکه مامالاد با دمای محیط هماهنگ شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که بخواهیم مارمالاد را مدت طولانی تری نگهداری کنیم بهتر است آنرا بسته بندی و فریز کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/lili.the.artmaker
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.