طرز تهیه مارمالاد توت سیاه خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری
طرز تهیه مربای آناناس خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه مربای آناناس مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای آناناس از میوه …
طرز تهیه مربای انجیر ساده و بسیار خوشمزه در منزل
طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …
طرز تهیه ترشی ازگیل خوشمزه به روش سنتی گیلانی
طرز تهیه ترشی ازگیل ترشی ازگیل یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه مارمالاد توت سیاه
مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهای بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد شاتوت | |
توت سیاه | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۳۵۰ گرم |
پودر ژله | ½ بسته |
دستور پخت مارمالاد شاتوت
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد شاتوت ابتدا شاتوت ها را تمیز می کنیم و دم اضافی توت ها را می گیریم، در صورتی که توت ها نیاز به شستشو داشتند، آنها را به آرامی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله شاتوت ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند، سپس پوره شاتوت ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم
پس از اینکه شاتوت ها به نقطه جوش رسیدند، شکر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود و مارمالاد به قوام برسد. پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد روی ان کف جمع می شود که باید کف ها را دور بریزیم.
مرحله چهارم
دور ریختن کف های روی مارمالاد باعث می شود که رنگ مارمالاد در پایان پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به غلظت مناسب رسیده است کمی از انرا داخل یک قاشق می ریزیم و صبر می کنیم تا سرد شود.
مرحله پنجم
حالا شهد مارمالاد را بین دو انگشت خود تست می کنیمف اگر حالت آبکی داشت یعنی مارمالاد به قوام نرسیده است ولی اگر حالت مانند عسل داشت و بین دو انگشت کش می آمد یعنی مارمالاد ما به غلظت کافی رسیده است.
مرحله ششم
پس از اینکه مارمالاد به قوام رسید، پودر ژله را اضافه می کنیم و پس از اینکه پودر ژله با دیگر مواد یکدست شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در پایان مارمالاد شاتوت را در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/fereshte.ghorbanii