طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه مربای هلو مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای هلو، از میوه …

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی …

طرز تهیه سس پستو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو سس پستو یکی از انواع سس های بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مثل انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه توت قرمز شاه توت بدون ژلاتین با پودر ژله xvc jidi lhvlhghn j j sdhi

مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهای بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد شاتوت
توت سیاه۵۰۰ گرم
شکر۳۵۰ گرم
پودر ژله½ بسته

دستور پخت مارمالاد شاتوت

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد شاتوت ابتدا شاتوت ها را تمیز می کنیم و دم اضافی توت ها را می گیریم، در صورتی که توت ها نیاز به شستشو داشتند، آنها را به آرامی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله شاتوت ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند، سپس پوره شاتوت ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه شاتوت ها به نقطه جوش رسیدند، شکر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود و مارمالاد به قوام برسد. پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد روی ان کف جمع می شود که باید کف ها را دور بریزیم.

مرحله چهارم

دور ریختن کف های روی مارمالاد باعث می شود که رنگ مارمالاد در پایان پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به غلظت مناسب رسیده است کمی از انرا داخل یک قاشق می ریزیم و صبر می کنیم تا سرد شود.

مرحله پنجم

حالا شهد مارمالاد را بین دو انگشت خود تست می کنیمف اگر حالت آبکی داشت یعنی مارمالاد به قوام نرسیده است ولی اگر حالت مانند عسل داشت و بین دو انگشت کش می آمد یعنی مارمالاد ما به غلظت کافی رسیده است.

مرحله ششم

پس از اینکه مارمالاد به قوام رسید، پودر ژله را اضافه می کنیم و پس از اینکه پودر ژله با دیگر مواد یکدست شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در پایان مارمالاد شاتوت را در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fereshte.ghorbanii
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.