مطالب پیشنهادی
طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!

طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!

طرز تهیه مربای به مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسه‌کننده است. اگر می‌خواهید این مربا …

طرز تهیه مربای کیوی شفاف + نکات مهم برای طعم عالی

طرز تهیه مربای کیوی شفاف + نکات مهم برای طعم عالی

طرز تهیه مربای کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می‌شود. این مربا را به سلیقه خود می‌توانید با …

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …

طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو با پودر ژله شف طیبه خوشمزه بدون ژلاتین xvc jidi lhvlhghn ig 

مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد هلو
هلو۱ کیلوگرم
شکر۷۰۰ گرم
جوهر لیمو¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه مارمالاد هلو

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد هلو بدون ژلاتین ابتدا برای اینکه پوست هلوها به راحتی جدا شود، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. حالا باید صبر کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید هلوها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش قرار می دهیم. حالا هلوها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد قرار می دهیم، چند دقیقه بعد می توانیم پوست هلوها را به راحتی جدا کنیم.

مرحله سوم

اگر از هلویی استفاده می کنید که پوستش به راحتی جدا می شود نیاز نیست این مراحل را انجام دهید. در ادامه هسته های هلو را خارج می کنیم و هلوها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب برقی به طور کامل میکس می کنیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر و جوهر لیمو را به پوره هلو اضافه می کنیم. در ادامه باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را بیشتر می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باید صبر کنیم تا مارمالاد کمی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. در زمان جوشیدن مارمالاد کف های روی سطح آن جمع می شود که توصیه می شود حتما این کف ها را با یک قاشق مناسب جمع کنید و دور بریزید.

مرحله ششم

اگر این کف ها دور ریخته نشوند، رنگ مارملاد کدر و تیره می شود. پس از اینکه تمام کف های روی مارمالاد را گرفتیم هر چند دقیقه یکبار انرا مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که مارمالاد ما به غلظت مناسب رسید و شفاف شد آماده است.

مرحله هفتم

حالا مارمالاد را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس آنرا داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای نگهداری مارمالاد هلو در بازه زمانی طولانی حتما باید آنرا فریز کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dastpokhte_laziz
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.