طرز تهیه مربای پوست پسته خوشمزه و مجلسی به روش سمنانی

طرز تهیه مربای پوست پسته خوشمزه و مجلسی به روش سمنانی

طرز تهیه مربای پوست پسته مربای پوست پسته یکی از انواع مرباهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله …

طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی با تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی هم خیالمان از کیفیت نخود فرنگی راحت است، هم در هزینه ها صرفه جویی می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه مارمالاد هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو با پودر ژله شف طیبه خوشمزه بدون ژلاتین xvc jidi lhvlhghn ig 

مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد هلو
هلو۱ کیلوگرم
شکر۷۰۰ گرم
جوهر لیمو¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه مارمالاد هلو

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد هلو بدون ژلاتین ابتدا برای اینکه پوست هلوها به راحتی جدا شود، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. حالا باید صبر کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید هلوها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش قرار می دهیم. حالا هلوها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد قرار می دهیم، چند دقیقه بعد می توانیم پوست هلوها را به راحتی جدا کنیم.

مرحله سوم

اگر از هلویی استفاده می کنید که پوستش به راحتی جدا می شود نیاز نیست این مراحل را انجام دهید. در ادامه هسته های هلو را خارج می کنیم و هلوها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب برقی به طور کامل میکس می کنیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر و جوهر لیمو را به پوره هلو اضافه می کنیم. در ادامه باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را بیشتر می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باید صبر کنیم تا مارمالاد کمی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. در زمان جوشیدن مارمالاد کف های روی سطح آن جمع می شود که توصیه می شود حتما این کف ها را با یک قاشق مناسب جمع کنید و دور بریزید.

مرحله ششم

اگر این کف ها دور ریخته نشوند، رنگ مارملاد کدر و تیره می شود. پس از اینکه تمام کف های روی مارمالاد را گرفتیم هر چند دقیقه یکبار انرا مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که مارمالاد ما به غلظت مناسب رسید و شفاف شد آماده است.

مرحله هفتم

حالا مارمالاد را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس آنرا داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای نگهداری مارمالاد هلو در بازه زمانی طولانی حتما باید آنرا فریز کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dastpokhte_laziz
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.