طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه مربای سیب و هویج

طرز تهیه مربای سیب و هویج , دستور پخت مربای سیب و هویج مخلوط

مربای سیب و هویج مربایی بی نظیر و خوشمزه برای صبحانه است که علاوه بر طعم و عطر فوق‌العاده‌ای که دارد سرشار از ویتامین‌ و مواد مغذی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب و هویج در ادامه با سایت آموزشی چی‌شی همراه باشید.

مواد لازم مربای سیب و هویج
سیبیک کیلو
هویجیک کیلو
شکریک و نیم کیلو
خلال بادام۳ قاشق غذاخوری
هل۶ یا ۷ دانه
گلابنصف پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
پوست پرتقالبه مقدار لازم

طرز تهیه مربای سیب و هویج

مرحله اول

برای تهیه مربای سیب و هویج در ابتدا سیب‌ها و هویج‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید، بعد پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم ترکیب کنید، انتخاب سیب شیرین یا ترش به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.

نکته: اگر می‌خواهید طعم مربا ملس شود از سیب ترش و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم

بعد از رنده کردن، سیب و هویج‌ها را در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، اگر سیب‌ها آب دار بودند لازم نیست آب اضافه کنید چون خودش آب می‌اندازد.

نکته: هر چقدر سیب‌ها آب دار باشند طعم مربا خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله سوم

بعد از ده دقیقه که سیب‌ها آب انداختند، شکر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و زمان دهید تا به جوش آید و شکر کاملا در آب سیب و هویج‌ها حل شود.

مرحله چهارم

حالا ۶ یا ۷ دانه هل را سوراخ کنید و یا از هل سابیده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.

مرحله پنجم

مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد، بعد گلاب و زعفران دمکرده را هم برای عطر و طعم بهتر و خوش رنگ شدن مربا به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید، توجه کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید چون باعث تلخ شدن مربا می‌شود و بوی پرتقال را از بین می‌برد.

نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.

مرحله هفتم

وقتی مربا به قوام مورد نظر رسید، پوست پرتقال رنده شده با عطر فوق‌ العاده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید و بعد دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.

مرحله هشتم

بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس مربا را در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و یک شب بدون بستن در، در داخل یخچال قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از یک شب درب شیشه‌ها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید، سپس برای صبحانه مربای سیب و هویج را در ظرف مناسب بریزید و همراه با کره و نان تازه میل کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد امتیاز: 5

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.