مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه مرغ ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه مرغ ناردونی مرغ ناردون یک خورش سنتی و اصیل گیلانی است که با کته و برنج شمالی طبخ و سرو می شود. این خورش طعم ملس و گاهی ترشی دارد …

طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد الویه انار سالاد الویه انار یکی از انواع سالادهای شیک و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه پلو لوبیا چیتی خوشمزه و ساده به روش فوری

طرز تهیه پلو لوبیا چیتی

طرز تهیه پلو لوبیا چیتی استانبولی پلو با لوبیا چیتی لوبیا چیتی پلو مجلسی پلو لوبیا چیتی با مرغ طرز تهیه دمپخت لوبیا چیتی سبزی پلو با لوبیا چیتی لوبیا پلو با لوبیا چیتی بدون گوشت طرز تهیه لوبیا چیتی پلو با مرغ

پلو لوبیا چیتی یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با گوشت، مرغ و یا حتی به صورت گیاهی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو لوبیا چیتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا چیتی۱ عدد
شوید خشک۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه پلو لوبیا چیتی

مرحله اول

برای تهیه پلوی لوبیا چیتی خوشمزه در ابتدای کار برنج را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به همراه کمی روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیرها را درون قابلمه رنده می کنیم.

مرحله سوم

سیر را ۳۰ ثاینه تفت می دهیم، سپس گوشت مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و به همراه مقداری پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا تکه های گوشت مرغ سرخ شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت مرغ تغییر رنگ داد، مواد داخل قابلمه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در قسمت خالی قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا لوبیا چیتی را اضافه کرده و همه مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که می توانیم از کنسرو آماده لوبیا چیتی استفاده کنیم، یا اینکه لوبیا چیتی را خودمان بپزیم و به دیگر مواد بیافزاییم.

مرحله ششم

در آخر زعفران دم کرده را به همراه شوید خشک اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در همین حین یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب جوش آمد برنج را به همراه ۱ قاشق نمک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود، سپس آنرا با آب سرد آبکش می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم و ته دیگ مورد نظرمان را کف قابلمه قرار می دهیم. در ادامه یک لایه برنج روی ته دیگ می ریزیم، سپس مقداری از مخلوط مرغ و لوبیا روی برنج می ریزیم.

مرحله نهم

مواد را به همین ترتیب درون قابلمه می ریزیم تا پر شود، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم درون آب بخار جمع شود، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

مرحله دهم

حدود ۴۵ دقیقه بعد، پس از اینکه برنج دم کشید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت پلو را درون قابلمه ملخوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس درون دیس می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.