طرز تهیه کیمچی ترب سفید خوشمزه و ساده به روش کره ای

طرز تهیه کیمچی ترب سفید خوشمزه و ساده به روش کره ای

طرز تهیه کیمچی ترب سفید کیمچی ترب سفید یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور کره جنوبی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی ساندویچ جگر گوسفندی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه گل کلم بو داده یک پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه گل کلم بو داده یک پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه گل کلم بو داده گل کلم بو داده یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری با گوشت قلقلی ادویه پلو شوشتری نی نی سایت با تن ماهی g a ajvd

پلو شوشتری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
فیله مرغ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کره و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پلو شوشتری

مرحله اول

برای تهیه پلو شوشتری خوشمزه ابتدا لوبیا را از شب قبل می خیسانیم تا نفخش برطرف شود، سپس آنرا به همراه چند پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لوبیا به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

در حین پختن لوبیا، فیله مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم و با کره تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در ادامه برنج را که از قبل خیسانده ایم داخل آب جوش می ریزیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله پنجم

زمانی دانه های برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا قابلمه را که برای پخت پلو شوشتری در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله به سلیقه خود برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی ورقه ای استفاده می کنیم، سپس روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم. در ادامه مقداری شوید خشک، لوبیا چشم بلبلی و گوشت مرغ می ریزیم و مجددا برنج می ریزیم.

مرحله هفتم

به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم تا قابلمه پر شود، سپس مقداری کره به همراه باقیمانده زعفران را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/darchineh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.