طرز تهیه سس سزار خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس سزار خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس سزار سس سزار یکی از انواع سس های پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه معمولا فقط در کنار سالاد سزار سرو …

طرز تهیه سس پستو قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس پستو قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سس پستو قرمز سس پستوی قرمز یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مربای لبو خوشمزه و مجلسی با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه مربای لبو خوشمزه و مجلسی با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه مربای لبو مربای لبو یکی از سنتی ترین مرباهای ایرانی است که رنگی بسیار جذاب دارد و طعم آن نیز می تواند شما را تحت تاثیر قرار دهد، برای مشاهده …

طرز تهیه ترشی کلم سفید

طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز طرز تهیه ترشی کلم سفید و هویج ترشی کلم سفید رستورانی ترشی کلم سفید خالی ترشی کلم سفید مجلسی

ترشی کلم سفید از ترشی های محبوب رستورانی است که معمولا برای دورچین انواع غذاهای ایرانی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم سفید در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی کلم سفید
کلم سفید۲ عدد کوچک
هویج۵ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
شوید۱ دسته
سیر۱۰ حبه
سرکه۳ لیوان
آب۳ لیوان
نمک، سیاه دانه و گلپربه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی کلم سفید

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم برگ سفید در ابتدای کار کلم برگ ها را از هم باز کرده و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه برگ های کلم را به صورت نازک خرد کرده و روی یک پارچه نخی می چینیم تا رطوبت شان گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله هویج‌ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را باز کرده و قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ها را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا هویج‌ها و فلفل دلمه‌های خرد شده را روی دستمال نخی می چینیم تا رطوبت شان گرفته شود. در ادامه شوید را می شوییم و آنرا بدون خرد کردن روی دستمال قرار می دهیم تا به طور کامل خشک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سرکه و آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نمک را اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا محلول آب و سرکه بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا کلم برگ را به همراه هویج و فلفل دلمه ای درون یک ظرف بزرگ می ریزیم. شویدها را خرد کرده و به همراه حبه های سیر و مقداری سیاه دانه و گلپر به دیگر مواد اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار می‌ریزیم، سپس زمانی که محلول آب و سرکه خنک شد، آن‌را روی مواد داخل شیشه می‌ریزیم. درب شیشه را می‌بندیم و به مدت ۳ هفته در جای خنک قرار می‌دهیم تا ترشی آماده شود.

مرحله هفتم

اگر بخواهیم ترشی را یک روز بعد از درست کردن، مصرف کنیم، باید زمانی که محلول سرکه و آب داغ است، آن‌را روی مواد ترشی بریزیم. البته این کار باعث می شود مواد ترشی کمی نرم شوند و تردی خود را از دست بدهند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.