طرز تهیه خلال پسته خانگی سالم و طبیعی برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال پسته خانگی سالم و طبیعی برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال پسته خلال پسته یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد. در صورتی که خلال پسته را به …

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی میوه های تابستانی ترشی میوه های تابستانی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و متفاوت است که با بسیاری از میوه های تابستانی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه چیپس کیوی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس کیوی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس کیوی چیپس کیوی یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده میوه ای است. از این روش می توانیم برای نگهداری طولانی مدت کیوی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی , طرز تهیه مارمالاد نارنگی , دستور پخت مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی یکی از انواع مارمالادهای ساده و خوشمزه فصل پاییز است که برای تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد نارنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد نارنگی
نارنگی بدون پوست۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه ابتدا نارنگی ها را پوست می گیریم، سپس پوست نازک روی نارنگی ها را جدا می کنیم و قسمت گوشتی نارنگی ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای اینکه نارنگی به طور کامل آب بیندازد، شکر را باید لا به لای نارنگی ها به صورت پخش بریزیم. در ادامه درب ظرف را گذاشته و آنرا به مدت ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا نارنگی ها آب بیندازند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا صبر می کنیم تا آب نارنگی شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب نارنگی کم شد و شربت مارمالاد به غلظت مناسب رسید، زعفران دم کرده را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه داخل یک کاسه کوچک حدود ۱ استکان آب سرد می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نشاسته را به آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم اسفنجی شود. در ادامه کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب سرد حل شود.

مرحله ششم

حالا نشاسته را به مارمالاد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مارمالاد کشدار شود. در نهایت مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. حالا مارمالاد را درون ظرف درب دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.