طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه رب گوجه فرنگی با مخلوط کن به روش فوری خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی با مخلوط کن به روش فوری خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی با مخلوط کن رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی هایی است که در اکثر غذاهای اصلی ایرانی مثل خورش قیمه، آبگوشت و … مورد استفاده قرار می …

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و سنتی با هویج و بادمجان

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و سنتی با هویج و بادمجان

طرز تهیه ترشی خرفه ترشی خرفه یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی , طرز تهیه مارمالاد نارنگی , دستور پخت مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی یکی از انواع مارمالادهای ساده و خوشمزه فصل پاییز است که برای تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد نارنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد نارنگی
نارنگی بدون پوست۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه ابتدا نارنگی ها را پوست می گیریم، سپس پوست نازک روی نارنگی ها را جدا می کنیم و قسمت گوشتی نارنگی ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای اینکه نارنگی به طور کامل آب بیندازد، شکر را باید لا به لای نارنگی ها به صورت پخش بریزیم. در ادامه درب ظرف را گذاشته و آنرا به مدت ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا نارنگی ها آب بیندازند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا صبر می کنیم تا آب نارنگی شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب نارنگی کم شد و شربت مارمالاد به غلظت مناسب رسید، زعفران دم کرده را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه داخل یک کاسه کوچک حدود ۱ استکان آب سرد می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نشاسته را به آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم اسفنجی شود. در ادامه کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب سرد حل شود.

مرحله ششم

حالا نشاسته را به مارمالاد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مارمالاد کشدار شود. در نهایت مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. حالا مارمالاد را درون ظرف درب دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.