طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر خوشمزه و شیک به روش عربی

طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر خوشمزه و شیک به روش عربی

طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر مهلبیه بهار نارنج یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته …

طرز تهیه دسر هلو خوشمزه و مجلسی به روش جدید ایتالیایی

طرز تهیه دسر هلو خوشمزه و مجلسی به روش جدید ایتالیایی

طرز تهیه دسر هلو دسر هلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه دارای دستورهای بسیار زیادی می …

طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دنت شکلاتی دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. انی دسر خوشمزه بافتی شبیه به شکلات صبحانه …

طرز تهیه محلبی با ژله

طرز تهیه محلبی با ژله , دستور پخت محلبی با ژله عربی ترکیه ای ترکی

محلبی با ژله یکی از انواع دسرهای محبوب کشور ترکیه است که با طعم های و رنگ های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی با ژله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ژله۱ بسته
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۳ قاشق غذاخوری
میوه یا مغزیجاتبرای تزیین

طرز تهیه محلبی با ژله

مرحله اول

برای تهیه محلبی مجلسی با ژله در ابتدای کار ظرف های تک نفره مثل لیوان را با کمی روغن چرب می کنیم و درون یخچال قرار می دهیم، سپس ژله را با یک لیوان آب جوش درون یک کاسه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

حالا کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی مخلوط می کنیم تا پودر ژله به طور کامل درون آب جوش حل شود. در ادامه ژله را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و درون ظرف های سرو می ریزیم.

مرحله سوم

حالا ظرف های سرو را به سلیقه خود به صورت کج یا صاف درون یخچال قرار می دهیم تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود. در همین حین به سراغ آماده کرده محلبی می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نشاسته ذرت را به همراه شکر به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسند.

مرحله پنجم

پس از اینکه محلبی به غلظت مناسب رسید، گلاب و خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم محلبی خنک شود. در ادامه ظرف های سرو را یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله محلبی را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و روی ژله ها می ریزیم، سپس روی آنها را صاف می کنیم. در ادامه روی دسرها را با میوه یا مغزیجات دلخواه تزیین کرده و تا زمان سرو درون یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.