طرز تهیه دسر فلوتاتینا خوشمزه و مجلسی با ژله انار

طرز تهیه دسر فلوتاتینا خوشمزه و مجلسی با ژله انار

طرز تهیه دسر فلوتاتینا دسر فلوتاتینا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در میان ایرانیان معمولا در شب یلدا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شیر عسلی غلیظ و فوری به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی غلیظ و فوری به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت …

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رستورانی خوشمزه و قالبی در منزل

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رستورانی خوشمزه و قالبی در منزل

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه به …

طرز تهیه محلبی پسته

طرز تهیه محلبی پسته

محلبی پسته یکی از انواع دسر های خوشمزه و مقوی عربی است که با طعم های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی پسته در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم محبلی پسته
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
پودر پسته ۱ لیوان
مغز پسته
۱ فنجان

طرز تهیه محلبی پسته

مرحله اول

برای تهیه محلبی پسته خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم و درون یک قابلمه مناسب الک می کنیم. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم، در حین افزودن به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در ادامه مخلوط شیر را مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی نزدیک شود. توجه داشته باشد که قبل از حباب زدن مایه محلبی باید کره را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا کره ذوب شده و به خورد مایه محلبی برود.

مرحله چهارم

پس از اینکه کره جذب شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پسته را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و بلافاصله به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا پسته درون مایه محلبی پخش شود.

مرحله پنجم

در نهایت مایه محلبی را درون ظرف مور نظرمان می ریزیم، سپس با پودر پسته به دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید از اسانس های مختلف، هل و گلاب برای طعمی بهتر استفاده کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.