طرز تهیه دسر هلو خوشمزه و مجلسی به روش جدید ایتالیایی

طرز تهیه دسر هلو خوشمزه و مجلسی به روش جدید ایتالیایی

طرز تهیه دسر هلو دسر هلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه دارای دستورهای بسیار زیادی می …

طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از آرد و …

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو دسر موس لبو یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با چغندر قرمز یا همان لبو تهیه می شود. این دسر خوشمزه و مجلسی را …

طرز تهیه محلبی کادایف

طرز تهیه محلبی کادایف , دستور تهیه محلبی با رشته کادایف

محلبی کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی کادایف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم محلبی کادایف
رشته کادایف۱۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری سرپر
گردو۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم محلبی
شیر۲٫۵ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر۵ قاشق غذاخوری
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲  قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه محلبی کادایف

مرحله اول

برای تهیه محلی کادایف خوشمزه در ابتدای کار رشته های کادایف را با دست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره و شکر را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر حل شود.

مرحله دوم

حالا رشته های کادایف را به کاسه اضافه کرده و به صورت مداوم تفت می دهیم تا رشته های کادایف طلایی شوند. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و بین کار به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که رشته های کادایف کاملا طلایی شدند، تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. حالا به سراغ درست کردن مایه محلبی می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه آرد و شکر به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه محلبی به غلظت فرنی برسد.

مرحله پنجم

زمانی که مایه محلبی به غلظت مطلوب رسید، وانیل را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم کمی از دمای مایه محلبی کاسته و ولرم شود.

مرحله ششم

پس از اینکه مایه محلبی ولرم شد، خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در ادامه لیوان های سرومان را انتخاب کرده و یک لایه از مخلوط رشته های کادایف درون آن می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا ۲ قاشق غذاخوری از مایه محلبی روی رشته های کادایف ریخته و مجددا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه لیوان ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر استراحت کند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان لیوان ها را یخچال خارج کرده و به دلخواه با اسلایس های میوه یا پودر پسته تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید محلبی کادایف را تک نفره به صورت رولی درست کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.