طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام دسر مهلبیه رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته ذرت و …

طرز تهیه بستنی یخی موهیتو خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه بستنی یخی موهیتو خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه بستنی یخی موهیتو بستنی یخی موهیتو یکی از انواع بستنی های ساده و خوشمزه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر لرزان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دسر لرزان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دسر لرزان دسر لرزان یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه چیز کیک خرمالو

طرز تهیه چیز کیک خرمالو , دستور پخت چیز کیک خرمالو

چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که ایده جذابی برای شب یلدا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک خرمالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک خرمالو
بیسکویت سبوس دار۲ بسته
کره۱۰۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ
پنیر لبنه یا خامه ای۳۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ میلی لیتر
شکرکمتر از ۱ پیمانه
آرد۱ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سرپر
وانیلنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
مواد لازم برای کرم خرمالو
خرمالو۴ عدد
آب½ پیمانه
خامه کم چرب½ پیمانه
شکر۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیز کیک خرمالو

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک خرمالو خوشمزه در ابتدای کار لایه کراست را آماده می کنیم، برای این منظور بیسکویت ها را به کمک غذاساز به خوبی پودر کرده و کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود.

مرحله دوم

در ادامه بیسکویت و کره را به خوبی مخلوط کرده و درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مواد کراست را درون قالب ریخته و با پشت لیوان به خوبی فشار می دهیم تا یکدست و منسجم شود.

مرحله سوم

حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا لایه کراست کاملا سفت شود. حالا به سراغ درست کردن مایه فیلینگ می رویم، برای این منظور پنیر خامه ای را به همراه خامه صبحانه و شکر درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا محتوی درون کاسه یکدست و یکنواخت شوند. در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت و وانیل درون کاسه الک کرده و مجددا هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا به مدت ۳۰ ثانیه به خوبی هم می زنیم.

مرحله ششم

زمانی که مایه فیلینگ یکدست شد، قالب را از یخچال خارج کرده و مایه فیلینگ را روی لایه کراست می ریزیم، سپس با لیسک کاملا پخش و صاف می کنیم. حالا قالب را طبقه میانی و یک کاسه آب جوش طبقه زیرین فر می گذاریم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم قالب درون فر بماند تا چیز کیک کاملا خنک شود. در این فاصله به سراغ درست کردن کرم خرمالو می رویم.

مرحله هشتم

برای این منظور پوست خرمالوها را جدا کرده و به کمک غذاساز به خوبی پوره می کنیم، سپس به همراه آب، خامه کم چرب، شکر و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی و خوبی هم می زنیم.

مرحله نهم

زمانی که مواد درون قابلمه کاملا یکدست شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا غلیظ شود. زمانی که چیز کیک کاملا خنک شد، قالب از فر خارج کرده و کرم خرمالوی سرد شده را روی آن می ریزیم.

مرحله دهم

حالا روی کرم خرمالو را با لیسک کاملا صاف و یکدست کرده، سپس قالب را به مدت ۱ شب درون یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان چیز کیک را از قالب خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.