مطالب پر بازدید
طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه با رنگ سفید و قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه با رنگ سفید و قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز برای طرز تهیه ترشی پیاز، ابتدا پیازها را پوست کنده و خوب می‌شوییم و اجازه می‌دهیم کاملا خشک شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را نیز آماده می‌کنیم. …

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک لیمو خشک یکی از انواع چاشنی خوشمزه ایرانی است که در تهیه انواع نوشیدنی و غذا استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه زیتون با سس زرشک خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه زیتون با سس زرشک

طرز تهیه زیتون با سس زرشک , دستور پخت زیتون با سس زرشک

زیتون با سس زرشک یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون با سس زرشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم زیتون با سس زرشک
زیتون بدون هسته۱۵۰ گرم
سیر ترشی۵ حبه
آب سیر ترشی½ لیوان
زرشک۲ قاشق غذاخوری
رب انار غلیظ½ لیوان
گلپر۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه زیتون با سس زرشک

مرحله اول

برای تهیه زیتون با سس زرشک خوشمزه در ابتدای کار زرشک را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه خیس بخورد. پس از گذشت این زمان زرشک را درون آبکش می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه سیر ترشی را با گوشکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا پوره شود، سپس به همراه زرشک، آب سیر ترشی و رب انار غلیظ درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا گلپر و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا برای طعم دهی بهتر سس، مقداری روغن زیتون به کاسه اضافه کرده و با گوشکوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا سس یکدست و غلیظ شود. در ادامه زیتون های بدون هسته را با یک جسم کمی می کوبیم.

مرحله چهارم

زمانی که بافت زیتون ها از هم باز شدند، آنها را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد زیتون ها برود. در ادامه زیتون را درون یک ظرف درب دار ریخته و به مدت یک روز درون یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله پنجم

در صورتی که از زیتون شور استفاده می کنید نمک را حذف کنید. باز کردن بافت زیتون ها باعث می شود سس به خورد زیتون ها رفته و طعم اصلی سس را بهتر به خود بگیرند. در نهایت به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آذر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.