طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی چیز کیک ژاپنی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترایفل موز خوشمزه و ساده مناسب برای مهمانی

طرز تهیه ترایفل موز خوشمزه و ساده مناسب برای مهمانی

طرز تهیه ترایفل موز ترایفل موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه دسر انجیر و شیر خوشمزه و مقوی با خواص فراوان

طرز تهیه دسر انجیر و شیر خوشمزه و مقوی با خواص فراوان

طرز تهیه دسر انجیر دسر انجیر یک دسر جدید و خاص است که از هیچ افزودنی برای بستن شیر استفاده نمی شود و تنها از دو ماده شیر و انجیر بدست می …

طرز تهیه دسر نسکافه

طرز تهیه دسر نسکافه ای با نشاسته طرز تهیه دسر نسکافه ای بدون خامه طرز تهیه دسر نسکافه ای با بیسکویت پتی بور طرز تهیه دسر نسکافه ای بدون پودر ژلاتین دسر نسکافه ای عربی دسر نسکافه با بستنی دسر نسکافه با ارد دسر نسکافه با خامه

دسر نسکافه ای یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های گوناگونی درست می شود. این دسر خوشمزه را به دلیل ظاهر زیبا، می توانید برای پذیرایی در مهمانی و مجالس مهم خود استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر نسکافه
نسکافه فوری۱ عدد
آب سرد۱ لیوان
بیسکویت پتی بوربه مقدار کافی
مواد لازم لایه دوم
آب۲ لیوان
شیرخشک۳ قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل۱۸ عدد
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
نسکافه فوری۱ عدد
مواد لازم لایه سوم
نوتلا یا شکلات صبحانه۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱۵۰ گرم

طرز تهیه دسر نسکافه

مرحله اول

برای تهیه دسر نسکافه خوشمزه در ابتدای کار یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس نسکافه فوری را به همراه آب سرد در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و بیسکویت های پتی بور را دانه به دانه به مخلوط نسکافه آغشته می کنیم.

مرحله دوم

حالا دو ردیف از بیسکویت های آغشته به نسکافه را به صورت مرتب درون قالب می چینیم، سپس به سراغ درست کردن لایه دوم می رویم، برای این منظور آب، پودر کرم کارامل و شیرخشک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به دمای محیط برسد. در ادامه بیسکویت را به همراه خامه و پودر نسکافه درون غذاساز می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط کرم کارامل به دمای محیط رسیده را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس به صورت یکدست روی لایه های بیسکویت می ریزیم و قالب درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم قالب به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا لایه دوم کاملاً سفت شود. در این فاصله به سراغ درست کردن لایه سوم می رویم، برای این منظور نوتلا و خامه را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته، سپس نوتلا و خامه صبحانه را به روش بنماری ذوب می کنیم. در ادامه کاسه را از روی کتری برداشته و اجازه می دهیم دمای گاناش با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و گاناش را به صورت پخش روی لایه دوم می ریزیم، سپس مجددا قالب را درون یخچال بر می گردانیم و اجازه می دهیم دسر به مدت ۲ الی ۳ ساعت استراحت کند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان دسر را با یک کارد تیز به اسلایس های دلخواه برش زده و اسلایس ها را با توت فرنگی، شکلات سکه ای یا بیسکویت تزیین می کنیم. در نهایت دسر را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.

نکات طرز تهیه دسر نسکافه ای

دسر نسکافه تک نفره

در صورتی که می خواهید این دسر را با ظاهری شیک تر و مجلسی تری درست کنید، توصیه می کنیم از لیوان ها یا ظرف های تک نفره دسر استفاده کنید. با این کار هم ظاهر دسر زیباتر می شود، هم اینکه در زمان سرو مهمان ها حس بهتری دارند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.