طرز تهیه محلبی کادایف خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه محلبی کادایف محلبی کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!
خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته میشود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب میشود. این گیاه که …
طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی
طرز تهیه دسر موکا دسر موکا یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله چی شی …
طرز تهیه دسر سوپانگل خوشمزه به روش سنتی ترکیه
طرز تهیه دسر سوپانگل
دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سوپانگل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر سرد | ۱ لیتر |
آرد | ۱ فنجان |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ فنجان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکلات تلخ یا شیری | ۱۰۰ گرم |
کره | ۶۰ گرم |
آب سرد | ۱ لیوان |
طرز تهیه دسر سوپانگل
مرحله اول
برای تهیه دسر سوپانگل خوشمزه ابتدای کار شیر سرد را درون یک قابلمه گود می ریزیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و درون شیر الک می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به همراه شکر و زرده تخم مرغ به شیر اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را با کمک لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
در این مرحله شکلات تلخ یا شیری را به همراه کره به مواد دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات و کره با حرارت مواد ذوب شوند. در ادامه اجازه می دهیم دسر کاملا خنک شود، سپس ظرف های سرو را انتخاب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا آب سرد را به دسر اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. توجه داشته باشید که این دسر معمولا در ظرف های تک نفر سرو می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله ظرف ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسرها خودشان را بگیرند و سفت شوند. در نهایت دسرها را از یخچال خارج می کنیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mahsa