مطالب پر بازدید امروز
مدل بیلر سوت زنانه تابستانی

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی شیک و جذاب برای خانم های جوان و شیک پوش

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی مدل بیلر سوت زنانه تابستانی یکی از انتخاب‌های محبوب برای دختران و بانوان ایرانی در دورهمی‌های دوستانه است. این مدل با طراحی ساده و شیک خود، مناسب …

پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

طرز تهیه دسر سوپانگل خوشمزه به روش سنتی ترکیه

طرز تهیه دسر سوپانگل

طرز تهیه دسر سوپانگل طرز تهیه دسر سفید رنگ طرز تهیه سوپانگل سفید دسر سوپانگل دو رنگ طرز تهیه سوپانگله دسر سوپانگل نی نی سایت کرم سوپانگل Supangle

دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سوپانگل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر سرد۱ لیتر
آرد۱ فنجان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
شکر۱ فنجان
زرده تخم مرغ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری۱۰۰ گرم
کره۶۰ گرم
آب سرد۱ لیوان

طرز تهیه دسر سوپانگل

مرحله اول

برای تهیه دسر سوپانگل خوشمزه ابتدای کار شیر سرد را درون یک قابلمه گود می ریزیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و درون شیر الک می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به همراه شکر و زرده تخم مرغ به شیر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با کمک لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

در این مرحله شکلات تلخ یا شیری را به همراه کره به مواد دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات و کره با حرارت مواد ذوب شوند. در ادامه اجازه می دهیم دسر کاملا خنک شود، سپس ظرف های سرو را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آب سرد را به دسر اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. توجه داشته باشید که این دسر معمولا در ظرف های تک نفر سرو می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله ظرف ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسرها خودشان را بگیرند و سفت شوند. در نهایت دسرها را از یخچال خارج می کنیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.