طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای شیک و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای شیک و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه پارافه موز، یک دسر خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پارافه موز، یک دسر خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پارافه موز پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای سالم و خوشمزه با طعم دلخواه

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای سالم و خوشمزه با طعم دلخواه

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای بستنی یخی میوه ای یا آلاسکا یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دسر سوپانگل

طرز تهیه دسر سوپانگل طرز تهیه دسر سفید رنگ طرز تهیه سوپانگل سفید دسر سوپانگل دو رنگ طرز تهیه سوپانگله دسر سوپانگل نی نی سایت کرم سوپانگل Supangle

دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سوپانگل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر سرد۱ لیتر
آرد۱ فنجان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
شکر۱ فنجان
زرده تخم مرغ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری۱۰۰ گرم
کره۶۰ گرم
آب سرد۱ لیوان

طرز تهیه دسر سوپانگل

مرحله اول

برای تهیه دسر سوپانگل خوشمزه ابتدای کار شیر سرد را درون یک قابلمه گود می ریزیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و درون شیر الک می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به همراه شکر و زرده تخم مرغ به شیر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با کمک لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

در این مرحله شکلات تلخ یا شیری را به همراه کره به مواد دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات و کره با حرارت مواد ذوب شوند. در ادامه اجازه می دهیم دسر کاملا خنک شود، سپس ظرف های سرو را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آب سرد را به دسر اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. توجه داشته باشید که این دسر معمولا در ظرف های تک نفر سرو می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله ظرف ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسرها خودشان را بگیرند و سفت شوند. در نهایت دسرها را از یخچال خارج می کنیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.