طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای خوشمزه با طعمی متفاوت
طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و فوت و فن تهیه آن
طرز تهیه غوره شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …
طرز تهیه چیپس کیوی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی
طرز تهیه چیپس کیوی چیپس کیوی یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده میوه ای است. از این روش می توانیم برای نگهداری طولانی مدت کیوی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه مارمالاد هلو خوشمزه و حرفه ای به روش انگلیسی
طرز تهیه مارمالاد هلو مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
زیتون پرورده مدیترانه ای یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار مدیترانه ای است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانهای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای | |
زیتون بدون هسته | ۴۰۰ گرم |
جعفری تازه | ۱ دسته کوچک |
سیر | ۲ حبه |
اوریگانو یا آویشن | ½ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۵ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش تازه یا سرکه انگور | ۵ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
مرحله اول
برای تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای خوشمزه در ابتدای کار در صورتی که زیتون ها بیش از حد شور می باشند، آنها را از ۱ ساعت قبل درون کاسه حاوی آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم شوری آنها متعادل شود.
مرحله دوم
در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه تعویض می کنیم. پس از گذشت این زمان سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا جعفری تازه را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس به صورت ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه سس را به خوبی مخلوط کرده تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله زیتون های بدون هسته را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس سس را به صورت پخش روی زیتون ها ریخته و با دو قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا زیتون ها کاملا به سس آغشته شوند.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم زیتون ها به مدت حداقل ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان زیتون ها را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه غذای سنتی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- jasmine_babri