طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خلال بادام یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه و سالم خوشرنگ در منزل

طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه و سالم خوشرنگ در منزل

طرز تهیه آبغوره آبغوره یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در غذاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سس مایونز رژیمی خوشمزه و کم کالری در منزل

طرز تهیه سس مایونز رژیمی خوشمزه و کم کالری در منزل

طرز تهیه سس مایونز رژیمی سس مایونز رژیمی یکی از انواع سس های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. سس مایونز از …

طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای , دستور تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

زیتون پرورده مدیترانه‌ ای یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار مدیترانه ای است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای
زیتون بدون هسته۴۰۰ گرم
جعفری تازه۱ دسته کوچک
سیر۲ حبه
اوریگانو یا آویشن½ قاشق چایخوری
روغن زیتون۵ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه یا سرکه انگور۵ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

مرحله اول

برای تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای خوشمزه در ابتدای کار در صورتی که زیتون ها بیش از حد شور می باشند، آنها را از ۱ ساعت قبل درون کاسه حاوی آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم شوری آنها متعادل شود.

مرحله دوم

در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه تعویض می کنیم. پس از گذشت این زمان سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا جعفری تازه را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس به صورت ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه سس را به خوبی مخلوط کرده تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله زیتون های بدون هسته را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس سس را به صورت پخش روی زیتون ها ریخته و با دو قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا زیتون ها کاملا به سس آغشته شوند.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم زیتون ها به مدت حداقل ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان زیتون ها را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه غذای سنتی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 مهر 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.