طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و ترد خانگی به روش بازاری

طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و ترد خانگی به روش بازاری

طرز تهیه خیار شور خیارشور یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه ایرانی است که در صنایع غذایی مختلف هم کاربرد بسیاری دارد. امروزه از خیارشور در کنار انواع غذاهای …

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه مربای آلبالو خانگی خوشمزه و فوری بسیار خوشرنگ

طرز تهیه مربای آلبالو خانگی خوشمزه و فوری بسیار خوشرنگ

طرز تهیه مربای آلبالو مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه …

طرز تهیه زیتون پنیر

زیتون پنیر , طرز تهیه زیتون پنیر , دستور تهیه زیتون و پنیر

زیتون پنیر ترکیب زیتون و پنیر رشته ای است که با ادویه های مختلف طعم دار می شود و در یخچال استراحت داده می شود. این زیتون ها را می توان به عنوان چاشنی در کنار غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پنیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم زیتون پنیر
زیتون۱ کیلو
سیر۵ حبه
پول بیبر (فلفل ترکی)۲ قاشق غذا خوری
گوجه خشک۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتوننصف لیوان
پنیر رشته ای۱ بسته
آبلیمو۴ قاشق غذا خوری
نمکبه اندازه دلخواه

طرز تهیه زیتون پنیر

مرحله اول

برای تهیه زیتون خوشمزه و مخصوص با پنیر رشته ای در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس زیتون ها را درون آن می ریزیم. در ادامه سیر را به صورت ساطوری خرد می کنیم، یا آنرا با لبه کارد له می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه فلفل ترکی را به کاسه اضافه می کنیم، سپس گوجه فرنگی خشک شده را پودر کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را ترکیب می کنیم. در آخر آبلیمو و پنیر رشته ای را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله سوم

در مرحله پایانی باید رشته های پنیر را قبل از اضافه کردن از هم جدا کرد. سپس نمک آن را تنظیم می کنیم و اگر نیاز بود نمک به آن اضافه می کنیم. دو ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مواد به خورد هم برود و مزه دار شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.