طرز تهیه لیمو عسلی، معجونی موثر برای گلودرد و سرماخوردگی

طرز تهیه لیمو عسلی، معجونی موثر برای گلودرد و سرماخوردگی

طرز تهیه لیمو عسلی یکی از معجون هایی که با عسل تهیه می‌ شود معجون لیمو عسلی است. این معجون از عسل طبیعی و لیموترش طبیعی و تازه تهیه می ‌شود. معجون …

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام خلال بادام یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای گردو مخصوص و خوشمزه با گردوی تازه

طرز تهیه مربای گردو مخصوص و خوشمزه با گردوی تازه

طرز تهیه مربای گردو اگر تا به حال داخل مربا‌هایی که تهیه کرده ‌اید از گردو استفاده کرده باشید، حتما طعم گردو داخل مربا خاطرتان مانده است. یکی از ابتکار هایی که …

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج , دستور تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج

ترشی لیته بادمجان و هویج یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی لیته بادمجان و هویج
بادمجان۴ عدد
هویج۲ عدد کوچک
سیر۵ حبه
سبزیجات معطر۱ لیوان
سرکه کاراملی۲ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و سیاهدانهبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج خوشمزه در ابتدای کار سبزیجات معطر (نعنا، جعفری، گشنیز و شوید) را می شوییم، سپس درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج و خشک شوند.

مرحله دوم

حالا سبزیجات را به صورت متوسط خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه بادمجان، هویج و سیرها را به خوبی شسته و خشک می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به ابعاد درشت، سپس سیر و هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید مواد ترشی کاملا خشک و بدون رطوبت باشند در غیر این صورت ترشی کپک می زند. حالا بادمجان را به همراه سرکه و مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بجوشد تا کاملا نرم و رنگ آنها تیره شود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس اجازه می‌ دهیم بادمجان به مدت ۲ ساعت کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این مدت، زمانی که بادمجان خنک شد، سیر، هویج سبزیجات معطر را به همراه مقداری فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و سیاهدانه به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب یکدست شوند.

مرحله ششم

توجه داشته باشید در صورتی که سرکه در حین پختن بادمجان ها تبخیر شده بود و ترشی خشک بود، مجددا مقداری سرکه به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا یک ظرف درب دار تمیز و خشک انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه ترشی لیته را درون ظرف ریخته، سپس درب آنرا محکم می بندیم و به مدت ۲ تا ۳ روز درون یخچال نگهداری می کنیم تا ترشی برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را به همراه انواع غذاها سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.