طرز تهیه کاکای موز خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه کاکای موز خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه کاکای موز کاکای موز یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه است که معمولا به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی بستنی اکبر مشتی، با خاطرات کودکی همه ما ایرانیان گره خورده است. یک طعم خوب و دوست داشتنی که همراه همیشگی روزهای گرم تابستانی بوده است، برای …

طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و مجلسی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و مجلسی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر شکلاتی دسر شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود این دسر خوشمزه را می توانیم به …

طرز تهیه پارافه موز

طرز تهیه پارافه موز , دستور پخت پارافه موز و شکلات دسر مجلسی

پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پارافه موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پارافه موز
شیر۳ پیمانه
شکر¾ پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
پودر ژله موز۱ بسته
پوره موز½ پیمانه
آب سرد۱ پیمانه
بستنی موزی۱۰۰ گرم

طرز تهیه پارافه موز

مرحله اول

برای تهیه پارافه موز خوشمزه در ابتدای کار ۳۰ دقیقه قبل بستنی را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا بستنی کاملا نرم شود. حالا ژله موز را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب سرد را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار کتری قرار داده و ژله را بنماری می کنیم تا ذرات ژله و ژلاتین کاملا حل شوند. در ادامه شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شوند. زمانی که ذرات شکر کاملا حل شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژله را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مخلوط شیر و ژله را هم می زنیم، سپس کنار می گذاریم تا با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا بستنی آب شده را به همراه موز درون غذاساز ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

زمانی که مخلوط شیر با دمای محیط هماهنگ شد، مخلوط موز و بستنی را به آن اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک قالب مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه پارافه را درون قالب ریخته و قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم پارافه به مدت ۴ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان پارافه را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 تیر 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.