طرز تهیه دسر شیر کاکائو فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر شیر کاکائو فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر شیر کاکائو شیر کاکائو به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر کاکائو با همان طعم شیر کاکائو قدیمی می توان به راحتی …

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه با ماندگاری طولانی

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه با ماندگاری طولانی

طرز تهیه کمپوت گیلاس کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت های خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن برای دیزاین انواع دسر هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه نوتلا حرفه ای و فوق العاده خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه نوتلا حرفه ای و فوق العاده خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه نوتلا نوتلا نوعی شکلات صبحانه محبوب و بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که بسیار مقوی و انرژی زا می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای

طرز تهیه بستنی یخی پرتقالی خانگی هندوانه نوشابه لیمویی طالبی شیری شکلاتی سیب xvc jidi fsjkd dod

بستنی یخی میوه ای یا آلاسکا یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
توت سیاه۱ لیوان
زردآلو۱ لیوان
عسل۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی آلاسکا

مرحله اول

برای تهیه بستنی یخی میوه ای ابتدا باید دو نوع میوه انتخاب کنیم که طعم هایشان به هم بخورد. ما از میوه های شاه توت یا توت سیاه و زردآلو استفاده کرده ایم و شما هم می توانید از میوه های مورد سلیقه خود استفاده کنید.

مرحله دوم

ابتدا شاه توت ها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری خامه داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مایه بدست امده را داخل قالب بستنی یخی می ریزیم.

مرحله سوم

اگر قالب بستنی یخی در دسترس نداشتیم می توانیم از لیوان های کوچک فلزی استفاده کنیم. چون می خواهیم بستنی یخی ها را دو رنگ درست کنیم دو سوم قالب ها را با مایه توت سیاه پر می کنیم و باقی را با زردآلو پر می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه هسته زردآلوها را خارج می کنیم، سپس زردآلوها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری خامه داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و پس از میکس کردن، یک سوم خالی قالب های بستنی را با آن پر می کنیم.

مرحله پنجم

حالا چوب های بستنی را به آرامی در مرکز قالب ها قرار می دهیم و به مدت ۴ ساعت در فریر قرار می دهیم تا به طور کامل یخ بزنند. پس از اینکه بستنی ها یخ زد، انها را زیر آب گرم می گیریم تا به راحتی از قالب خارج شوند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fereshte.ghorbanii
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.