مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی رژیمی مغذی با گردو و کشمش به روش خانگی

طرز تهیه کوکی رژیمی مغذی با گردو و کشمش به روش خانگی

طرز تهیه کوکی رژیمی امروزه، همه ما به دنبال دستوری هستیم که هم سلامتیمان را حفظ کند و هم لذت بخش باشد. “طرز تهیه کوکی رژیمی” از سایت آموزشی چی شی، دقیقاً …

طرز تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک شاتوت چیز کیک شاتوت یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز خوشمزه و مجلسی به روش قالبی

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز خوشمزه و مجلسی به روش قالبی

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی …

طرز تهیه دسر سمولینا لبنانی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه دسر سمولینا لبنانی

طرز تهیه دسر سمولینا لبنانی , دستور پخت دسر سمولینا لبنانی

دسر سمولینا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده لبنانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سمولینا لبنانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۴ لیوان
گلاب۴ قاشق غذاخوری
سمولینا۶ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱ بسته

طرز تهیه دسر سمولینا لبنانی

مرحله اول

برای تهیه دسر سمولینای خوشمزه به روش لبنانی در ابتدای کار شکر را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و کمی هم می زنیم تا شکر درون شیر حل شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه شیر کمی گرم شد، آرد سمولینا را درون الک می ریزیم و درون قابلمه الک می کنیم. در همین حین باید با یک قاشق شیر را هم بزنیم تا آرد گلوله نشود و به طور کامل درون شیر باز شود.

مرحله سوم

حالا باید به صورت مداوم مواد را هم بزنیم تا غلیظ شوند، پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، گلاب را اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم. پس از اینکه مایه دسر غلیظ شد، خامه را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس شروع به هم زدن دسر می کنیم تا خامه به طور کامل به خورد مایه دسر برود. در ادامه مایه دسر را درون میکسر یا غذاساز می ریزیم و به صورت یکدست میکس می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مایه دسر را از صافی رد می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود. در ادامه مایه دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در نهایت دسر را با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که رنگ این دسر سفید است و در صورت تمایل می توانیم آنرا با رنگ های دیگری نیز درست کنیم. برای تهیه این دسر در رنگ های دیگر کافیست مقداری زعفران دم کرده یا پودر کاکائو به آن اضافه کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.