طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار
شربت سکنجبین و خیار یکی از انواع شربت های قدیمی و سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای سلامتی بدن نیز مفید می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ½ لیوان |
نعناع تازه | ۱ دسته کوچک |
خیار | ۲ عدد |
سرکه سفید | ¼ لیوان |
طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار
مرحله اول
بای تهیه شربت سکنجبین با خیار به روش سنتی در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، نعناع تازه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به آرامی بجوشد تا به قوام برسد. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از آنرا بر می داریم.
مرحله سوم
پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که شربت مانند نخ بین دو انگشت کش بیاید، یعنی شربت به قوام رسیده است. ولی در صورتی که شربت آبکی باشد، باید هنوز روی حرارت بماند.
مرحله چهارم
زمانی که شربت به قوام رسید، سرکه را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید در حین جوشیدن شربت به هیچ وجه نباید آنرا با قاشق یا هر وسیله ی دیگری ترکیب کنیم.
مرحله پنجم
برای اینکه شربت شکرک نزند، می توانیم دیواره های قابلمه را با برس آغشته به جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تمیز کنیم. در نهایت پس از اینکه شربت خنک شد، ۱ تا ۲ قاشق از آنرا درون یک لیوان مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله به مقدار دلخواه آب به لیوان اضافه کرده، سپس به اندازه دلخواه خیار رنده شده اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای مجلسی تر شدن شربت می توانیم کمی تخم شربتی نیز اضافه کنیم. در نهایت پس از مخلوط کردن شربت آنرا سرو می کنیم.