طرز تهیه قهوه لاته خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه قهوه لاته خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه قهوه لاته قهوه لاته یکی از انواع قهوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. قهوه لاته با نام کافه لاته هم …

طرز تهیه دتاکس واتر برای لاغری و سلامتی با طعم های متنوع

طرز تهیه دتاکس واتر برای لاغری و سلامتی با طعم های متنوع

طرز تهیه دتاکس واتر دتاکس واتر یک نوع نوشیدنی است که با وجود مواد مختلفی که در آن است، خواص متفاوتی دارد. دتاکس واترها شامل اجزای مختلفی مانند لیمو برای سم‌زدایی، نعنا …

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته با رنگ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته با رنگ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته شربت آلبالو از شربت های بسیار خوشمزه پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، در این دستور این شربت خوشمزه را …

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار , دستور شربت سکنجبین و خیار رنده شده

شربت سکنجبین و خیار یکی از انواع شربت های قدیمی و سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای سلامتی بدن نیز مفید می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر۱ پیمانه
آب½ لیوان
نعناع تازه۱ دسته کوچک
خیار۲ عدد
سرکه سفید¼ لیوان

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار

مرحله اول

بای تهیه شربت سکنجبین با خیار به روش سنتی در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، نعناع تازه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به آرامی بجوشد تا به قوام برسد. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از آنرا بر می داریم.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که شربت مانند نخ بین دو انگشت کش بیاید، یعنی شربت به قوام رسیده است. ولی در صورتی که شربت آبکی باشد، باید هنوز روی حرارت بماند.

مرحله چهارم

زمانی که شربت به قوام رسید، سرکه را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید در حین جوشیدن شربت به هیچ وجه نباید آنرا با قاشق یا هر وسیله ی دیگری ترکیب کنیم.

مرحله پنجم

برای اینکه شربت شکرک نزند، می توانیم دیواره های قابلمه را با برس آغشته به جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تمیز کنیم. در نهایت پس از اینکه شربت خنک شد، ۱ تا ۲ قاشق از آنرا درون یک لیوان مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله به مقدار دلخواه آب به لیوان اضافه کرده، سپس به اندازه دلخواه خیار رنده شده اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای مجلسی تر شدن شربت می توانیم کمی تخم شربتی نیز اضافه کنیم. در نهایت پس از مخلوط کردن شربت آنرا سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 اسفند 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.