مطالب پر بازدید امروز
مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی مانتو مشکی کرپ اندونزی یکی از انتخاب‌های محبوب دختران و بانوان ایرانی برای بیرون از منزل است. این مانتوها با جنس کرپ اندونزی که کیفیت بالایی دارد، دوام …

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج؛ این مدل ها زیبایی دستان شما را چند برابر می کنند!

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج النگوهای طلا از قدیم تو فرهنگ ما جایگاه خاصی داشتن. مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج یکی از اون طراحی‌های خاصیه که این روزا …

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس؛ طرح های جدید و بسیار شیک برای تابستان

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس یکی از اون لباس‌های جذابیه که هر کسی می‌تونه تو کمدش داشته باشه. این تی شرت‌ها با طرح‌های …

طرز تهیه موساکا بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه موساکا

طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی ترکیه ای شف طیبه گیاهی با قارچ با سس بشامل تصویری بدون فر با گوشت چرخ کرده

موساکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور یونان است که در تمام دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه گراتن موساکا سیب زمینی خوشمزه یا سس بشامل مخصوص

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۷۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد
سیب زمینی۱ عدد درشت
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
سس بشامل½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت موساکا

مرحله اول

ابتدا پوست بادمجان ها را می گیریم و آنها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه بادمجان ها را با مدار کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و کنار میگذاریم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در همان تابه بادمجان ها به همراه مقداری خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده و گوجه های خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه ادویه های مورد علاقه خود را اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ دهد و سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه لازانیا خوشمزه و حرفه ای به روش اصیل ایتالیایی

مرحله چهارم

در ادامه یک استکان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. حالا باید سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و نیمپز کنیم. برای نیمپز کردن سیب زمینی ها میتوانیم از فر یا آب جوش استفاده کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کف و بدنه یک ظرف مناسب مثل پیرکس را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس کمی سس بشامل کف ظرف می ریزیم و سیب زمینی های نیمپز شده را به ترتیب کف ظرف می چینیمف سپس بادمجان های حلقه یا را روی سیب زمینی ها می چینیم.

مرحله ششم

در ادامه مقدار از مایه گوشت چرخ کرده روی بادمجان ها می ریزیم و به صورت یکدست انرا صاف می کنیم. روی گوشت مقداری سس بشامل و در نهایت مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. به همین ترتیب مواد را داخل ظرف می چینیم تا ظرف پر شود.

مرحله هفتم

در اخر باقیمانده سس بشامل را روی مواد می ریزیم و روی ظرف را با پنیر پیتزا می پوشانیم. فر را باید از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس موساکا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه موساکا پخت گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود. سپس ظرفغ را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا کمی از حرارت بیفتد، چون زمانی که غذا خیلی داغ است برش نمی خورد و له می شودف سپس به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 19 خرداد 1399
  • منبع :
  • IMG FROM instagram.com/parastoo_hasanipour1990
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.