طرز تهیه کیک نوتلا خانگی خوشمزه و پنبه ای به روش بازاری
طرز تهیه کیک نوتلا
کیک نوتلا یکی از انواع کیک های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی آسان و خوشمزه به روش قنادی ها
مواد لازم کیک نوتلا | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ پنس |
نوتلا | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کیک نوتلا
مرحله اول
ابتدا آرد را به همراه بکنیگ پودر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامهتخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا مواد کشدار شوند.
مرحله دوم
در ادامه روغن و شیر را اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم، سپس نوتلا را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. در ادامه مخلوط آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
مواد را فقط باید در حدی مخلوط کنیم که گلوله ای در مایع کیک نباشد و تمام مواد به صورت یکدست ترکیب شوند. در ادامه داخل یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا اینکه با روغن چرب کرده و کمی آردپاشی می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای به روش کافی شاپی با سس مخصوص
مرحله چهارم
حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. اگر می خواهید رنگ کیک شما قهوه ای تر شود می توانید داخل قالب را چرب کرده و به چای آرد پودر کاکائو بپاشید.
مرحله پنجم
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب را در طبق وسط فر قرار می دهیم. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک بپزد. پس از اینکه کیک پخت، آنرا از فر خارج کرده و با مواد دلخواه مثل گاناش شکلاتی تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/pooneh.academy