طرز تهیه ترشی ازگیل خوشمزه به روش سنتی گیلانی
طرز تهیه سس همبرگر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه سس همبرگر سس همبرگر همانطور که از نامش مشخص است یک سس دست ساز خوشمزه برای سرو در کنار همبرگر می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …
طرز تهیه چیپس گلابی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی
طرز تهیه چیپس گلابی میوههای خشک یکی از بهترین میان وعده های غذایی هستند که می توان در طول روز از آن ها استفاده کرد. هم چنین باعث حساسیت و آلرژی یا …
طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری
طرز تهیه پودر چغندر قرمز پودر چغندر قرمز یکی از انواع ادویه های اصیل ایرانی است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …
طرز تهیه ترشی ازگیل
ترشی ازگیل یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی ازگیل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترشی ازگیل | |
ازگیل | ۱ کیلوگرم |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | به مقدار کافی |
سرکه (اختیاری) | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی ازگیل
مرحله اول
برای تهیه ترشی ازگیل خوشمزه و ساده ابتدا باید ازگیل مناسب تهیه کنیم. برای تهیه این ترشی معمولا از ازگیل ها سفت و سالم استفاده می شود، به هیچ وجه از ازگیل ها نرم و خراب استفاده نکنید، چون طعم ترشی خراب می شود.
مرحله دوم
برای شروع ازگیل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در همین حین ۲ تا ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم آب به طور کامل خنک شود. پس از اینکه رطوبت ازگیل ها گرفته شد، آنها را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که روی هر لایه ازگیل که درون ظرف می ریزیم، باید کمی نمک بپاشیم، سپس لایه بعدی را درون ظرف بریزیم. نکته دیگر در مورد این ترشی این است که اضافه کردن سرکه اختیاری و کاملا سلیقه ای می باشد.
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام ازگیل ها را درون ظرف ریختیم، باقیمانده نمک را روی ازگیل ها می ریزیم. حالا اگر تمایل داریم از سرکه در تهیه این ترشی استفاده کنیم، یک سوم تا نیمی از حجم ظرف شیشه ای را با سرکه پر می کنیم.
مرحله ششم
باقیمانده حجم ظرف را با آب جوشیده خنک شده پر می کنیم، سپس درب ظرف را محکم می بندیم و کمی تکان می دهیم. در نهایت ظرف ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی پس از ۳۰ تا ۴۰ روز آماده مصرف شود.
- منبع :
- ti.ti.chef