مطالب پر بازدید
مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه دسر کادایف مغزدار خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کادایف مغزدار خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کادایف مغزدار دسر کادایف مغزدار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب ترکیه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه رنگینک رولی خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه رنگینک رولی خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه رنگینک رولی رنگینک رولی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی

پاناکوتا کدو حلوایی , طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی , دستور پخت پاناکوتا کدو حلوایی

پاناکوتا کدو حلوایی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتا کدو حلوایی
شیر۲ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکر۱ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی۱ لیوان
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را می شوییم، سپس به تکه های مربعی تقسیم می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه ۱ لیوان آب به کدو حلوایی اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت زمانی که کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شده بود، آن را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت کدو را از پوست آن جدا می کنیم، سپس درون غذا ساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کدو حلوایی پوره شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه خامه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شیر و خامه با هم ترکیب شوند. در ادامه شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوره کدو حلوایی را درون قابلمه حاوی مخلوط شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا جوش بیاید. در ادامه پس از این که مخلوط شیر جوش آمد وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم مخلوط شیر ۱ دقیقه روی حرارت جوش بزند، سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت آن کاسته شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را کمی آب می پاشیم.

مرحله هفتم

در نهایت ظرف را درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. در ادامه ظرف را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس مایه پاناکوتا را درون ظرف می ریزیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 دی 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.