طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

پاناکوتا سه رنگ , طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ , دستور تهیه پاناکوتا سه رنگ لیوانی

پاناکوتا سه رنگ یکی از انواع دسرهای خاص بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتا سه رنگ
شیر۴ لیوان
شکر۱۵قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
آب سرد½ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰گرم
وانیلنوک قاشق مربا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتا سه رنگ خوشمزه ابتدا درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه ترکیب شیر و شکر را هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.

مرحله دوم

حالا درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را به همراه آب سرد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بافت ژلاتین اسفنجی شود، سپس روی بخار غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا ژلاتین حل شود.

مرحله سوم

در این مرحله درون یک قابلمه جداگانه خامه صبحانه را اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه روان شود. دقت کنید خامه نباید جوش بزند. در ادامه خامه را به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را ترکیب می کنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه مایه پاناکوتا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت های مایه وانیل را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر کاکائو را به همراه مقداری آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو حل شود. حالا پودر کاکائو را به یکی از قسمت های مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا برای قسمت باقی مانده مایه درون یک کاسه مناسب پودر نسکافه را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مواد دسر کاملا خنک شود، سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ابتدا مایه شکلاتی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند. در ادامه قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مایه نسکافه ای را روی مایه شکلاتی می ریزیم.

مرحله هشتم

در نهایت مجددا قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند، سپس لایه آخر مایه وانیلی را اضافه می کنیم. در آخر دسر را به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 8 دی 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد امتیاز: 14

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.