طبع خرمالو گرم است یا سرد؟ مصلح خرمالو در طب سنتی چیه؟!
طبع خرمالو گرم است یا سرد خرمالو نه تنها یک بمب انرژی از کلسیم، آهن و مواد معدنی دیگر است، بلکه تعدیل کننده مزاج بدن نیز محسوب میشود. اکنون میخواهیم در سایت …
طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه
طرز تهیه سس انبه سس انبه، که بی شک یکی از چاشنی های محبوب و خوش طعم به شمار می آید، در کشورها و فرهنگ های مختلف سراسر جهان جایگاه ویژه ای …
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی با تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی هم خیالمان از کیفیت نخود فرنگی راحت است، هم در هزینه ها صرفه جویی می شود، برای مشاهده این آموزش در …
طرز تهیه استاک مرغ یا عصاره مرغ خانگی با طعم عالی
طرز تهیه استاک مرغ
استاک یا عصاره مرغ یکی از انواع طعم دهنده های بین المللی است که برای خوشمزه تر شدن انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استاک مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گردن و اسکلت مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
هویج | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه استاک مرغ
مرحله اول
برای تهیه استاک مرغ خوشمزه به روش خانگی ابتدا گردن و اسکلت مرغ را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را پوست گرفته و به صورت کامل درون قابلمه می ریزیم. در ادامه جعفری را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس هویج را به صورت نگینی درشت خرد کرده و به همراه جعفری به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و آنرا را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کرده و اجازه می دهیم عصاره مرغ خارج شود.
مرحله چهارم
برای اینکه عصاره استخوان و گوشت مرغ به طور کامل خارج شود، حداقل به ۴ ساعت زمان نیاز است. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس عصاره مرغ را به صورت داغ صاف می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قالب مناسب (ترجیحا مستطیل یا مربع) انتخاب کرده و عصاره مرغ را به قالب اضافه می کنیم. در ادامه قالب را درون فریزر قرار داده و اجازه می دهیم عصاره مرغ حالت ژله ای پیدا کند.
مرحله ششم
پس از اینکه عصاره مرغ خودش را گرفت و حالت ژله ای پیدا کرد، آنرا از فریزر خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم. در ادامه تکه های عصاره مرغ را درون کیسه فریزر قرار داده و مجددا درون فریزر قرار می دهیم.
- منبع :
- chefanamoradi