طرز تهیه عصاره مرغ

طرز تهیه عصاره مرغ برای نوزاد الیت در شیشه استاک نی نی سایت برای کودک

عصاره مرغ یکی از طعم دهنده های پر مصرف بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم عصاره مرغ
ران مرغ۱ عدد
هویج۳ عدد متوسط
جعفری۱ لیوان
ساقه کرفس۲ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
برگ بو۳ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه عصاره مرغ

مرحله اول

برای تهیه عصاره مرغ خانگی ابتدا هویج را پوست می گیریم، سپس به همراه کرفس، پیاز، جعفری، سیر، برگ بو داخل میکسر یا غذاساز می ریزیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه استخوان های موجود در گوشت مرغ را خارج می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را نیز اضافه می کنیم و با دیگر مواد میکس می کنیم تا یکدست شوند، سپس نمک و شکر را اضافه می کنیم و مجددا مواد را میکس می کنیم تا کاملا مخلوط شوند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مواد را درون سینی فر به صورت یکدست پهن می کنیم. در ادامه پس از اینکه فر کاملا گرم شد، سینی فر را به مدت ۹۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس مدتی مواد داخل سینی شروع به آب انداختن می کنند که بای گذر زمان آب دروت سینی فر کشیده می شود و مواد خشک می شوند. پس از اینکه آب درون سینی فر کشیده شد باید مواد را هر ۱۰ دقیقه یک بار زیر و رو کنیم تا نسوزند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کاملا خشک شدند، سینی فر را خارج می کنیم و اجازه می دهیم مواد خنک شوند. در ادامه مواد را درون غذساز یا میکسر می ریزیم و به طور کامل پودر می کنیم، سپس عصاره مرغ را درون یک ظرف درب دار می ریزیم.

مرحله ششم

این عصاره را می توانیم به مدت ۲ تا ۳ ماه با کیفیت و عطر عالی در ظرف درب بسته ( هوا نباید وارد ظرف شود ) در فریزر نگهداری کنیم. برای مصرف هم هر قاشق چایخوری از این عصاره برابر با یک بسته استاک یا عصاره مرغ است.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.