مطالب پر بازدید
طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه گبولی پلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بندر عباس

طرز تهیه گبولی پلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بندر عباس

طرز تهیه گبولی پلو گبولی پلو نوعی دمی یا کته محسوب می شود که با آب گوشت پخته می شود. این برنج از انواع برنج های قاطی است که با گوشت خرد …

طرز تهیه کته ماش مخصوص و خوشمزه با ماهیچه گوسفندی

طرز تهیه کته ماش مخصوص و خوشمزه با ماهیچه گوسفندی

طرز تهیه کته ماش کته ماش یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذا خوشمزه با روش های متنوعی تهیه می …

طرز تهیه خوراک میگو ساده و فوق العاده خوشمزه با سبزیجات

طرز تهیه خوراک میگو

طرز تهیه خوراک میگو با سیب زمینی با بادمجان ساده با برنج سوخاری با زعفران در فر بندری مجلسی جنوبی با پیاز و قارچ

خوراک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه دریایی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۵ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
زنجبیل۱ تکه کوچک
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک میگو

مرحله اول

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت (اگر دوست ندارید پیاز را زیر دندان احساس کنید آنرا به صورت ریز خرد کنید) خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کمی سبک شود و رنگش کاراملی شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و در حدی که پیاز و فلفل دلمه ای با ادویه ها یکدست شود تفت می دهیم. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را خرد کرده و به تابه  اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوجه فرنگی ها آب انداختند، سیرها و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه های به خوبی با مواد ترکیب شود، سپس میگوهای پاک شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه میگوها به خوبی بپزند. البته هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی تفت می دهیم تا نسوزند. پس از اینکه میگو پخت خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مرحله پنجم

اگر به بوی غذاهای دریایی حساسیت دارید توصیه می کنیم این خوراک را حتما برای یک مرتبه هم که شده درست کنید چون پس از اماده شدن به هیچ وجه بوی زهم میگو را احساس نخواهید کرد، این خوراک ظاهر خیلی زیبایی ندارد ولی طعمش عالی است.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/bahareh_diary
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.