طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز تهیه خوراک میگو

طرز تهیه خوراک میگو با سیب زمینی با بادمجان ساده با برنج سوخاری با زعفران در فر بندری مجلسی جنوبی با پیاز و قارچ

خوراک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه دریایی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۵ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
زنجبیل۱ تکه کوچک
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک میگو

مرحله اول

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت (اگر دوست ندارید پیاز را زیر دندان احساس کنید آنرا به صورت ریز خرد کنید) خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کمی سبک شود و رنگش کاراملی شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و در حدی که پیاز و فلفل دلمه ای با ادویه ها یکدست شود تفت می دهیم. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را خرد کرده و به تابه  اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوجه فرنگی ها آب انداختند، سیرها و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه های به خوبی با مواد ترکیب شود، سپس میگوهای پاک شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه میگوها به خوبی بپزند. البته هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی تفت می دهیم تا نسوزند. پس از اینکه میگو پخت خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مرحله پنجم

اگر به بوی غذاهای دریایی حساسیت دارید توصیه می کنیم این خوراک را حتما برای یک مرتبه هم که شده درست کنید چون پس از اماده شدن به هیچ وجه بوی زهم میگو را احساس نخواهید کرد، این خوراک ظاهر خیلی زیبایی ندارد ولی طعمش عالی است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/bahareh_diary
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.