طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای …

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه …

طرز تهیه چیپس ترد خانگی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه چیپس ترد خانگی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه چیپس چیپس سیب زمینی یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با روش خانگی می توانید آنرا سالم تر درست کنید، برای مشاهده این …

طرز تهیه خوراک میگو

طرز تهیه خوراک میگو با سیب زمینی با بادمجان ساده با برنج سوخاری با زعفران در فر بندری مجلسی جنوبی با پیاز و قارچ

خوراک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه دریایی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۵ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
زنجبیل۱ تکه کوچک
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک میگو

مرحله اول

ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت (اگر دوست ندارید پیاز را زیر دندان احساس کنید آنرا به صورت ریز خرد کنید) خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کمی سبک شود و رنگش کاراملی شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و در حدی که پیاز و فلفل دلمه ای با ادویه ها یکدست شود تفت می دهیم. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را خرد کرده و به تابه  اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوجه فرنگی ها آب انداختند، سیرها و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه های به خوبی با مواد ترکیب شود، سپس میگوهای پاک شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه میگوها به خوبی بپزند. البته هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی تفت می دهیم تا نسوزند. پس از اینکه میگو پخت خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مرحله پنجم

اگر به بوی غذاهای دریایی حساسیت دارید توصیه می کنیم این خوراک را حتما برای یک مرتبه هم که شده درست کنید چون پس از اماده شدن به هیچ وجه بوی زهم میگو را احساس نخواهید کرد، این خوراک ظاهر خیلی زیبایی ندارد ولی طعمش عالی است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/bahareh_diary
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.