طرز تهیه ترشی قاشقی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه ترشی قاشقی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه ترشی قاشقی ترشی قاشقی یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای کامکوات مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر به دنبال تهیه صبحانه های متنوع و …

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی با پودر ژله رزا منتظمی بیتوته با ژلاتین بدون ژله بدون شکر با عسل

مارمالاد یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین مارمالاد به خاطر بافتی که دارد برای بین شیرینی ها و تزیین کیک و فیلینگ آن مورد استفاده قرار می گیرد. مارمالاد ها را می توان با هر میوه دلخواهی تهیه نمود و در ظرف شیشه ای درون یخچال نگه داری کرد. توت فرنگی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد و عطر و بوی خوبی دارد. علاوه بر آن سرشار از آنتی اکسیدان است که برای سلامتی و افزایش ایمنی بدن موثر است. مارمالاد توت فرنگی خیلی خوشمزه است و رنگ فوق العاده ای دارد که می توان در تزیین خوراکی ها استفاده شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد توت فرنگی
شکر۱ کیلو گرم
توت فرنگی۱ کیلو گرم
ژلاتین۶ ورق
گلاب۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد خوشمزه با توت فرنگی در ابتدای کار، توت فرنگی ها را پاک کرده و کلاهک آن را می گیریم. سپس با آب تمیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. در یک ظرف در دار توت فرنگی ها و شکر را به صورت لایه ای، لا به لای هم می ریزیم.

مرحله دوم

سپس درب ظرف را بسته و حدود ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. پس از طی زمان ۵ ساعت، مخلوط توت فرنگی ها را درون یک قابلمه می ریزیم. ۲ لیوان آب نیز به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد.

مرحله سوم

سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد و شربت غلیظ شود. در این مدت کف روی توت فرنگی ها را با کف گیر می گیریم. پس از این که آب توت فرنگی ها قوام آمد، پودر ژلاتین را در کمی آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله چهارم

یا اینکه ۳۰ ثانیه درون ماکروفر قرار داده تا کاملا ذرات ژلاتین حل شود. سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. وقتی که دو تا سه جوش خورد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.