مطالب پر بازدید
طرز تهیه کرم باواریا یک دسر خوشمزه و مخصوص فرانسوی

طرز تهیه کرم باواریا یک دسر خوشمزه و مخصوص فرانسوی

طرز تهیه کرم باواریا کرم باواریا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی خوشمزه و ساده برای مهمانی

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی خوشمزه و ساده برای مهمانی

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی دسر فروماژ پرتقالی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای …

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

مدل گردنبند ظریف طلا در دنیای طراحی و مد، گردنبند طلا همواره یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای افرادی است که به دنبال زیبایی و درخشش هستند. جدیدترین مدل‌های گردنبند طلا …

طرز تهیه دسر میوه به مخصوص و شیک به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر میوه به

طرز تهیه دسر میوه به طرز تهیه دسر به ترکیه ای طرز تهیه دسر به زبان فارسی با به چی درست کنم نی نی سایت

دسر به یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصل پاییز است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر میوه به در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میوه به۲ عدد
سیب زرد۱ عدد
شیره انگور¼ پیمانه
آب۱٫۵ پیمانه
خامه قنادیبرای تزیین
چوب دارچین۱ عدد

طرز تهیه دسر میوه به

مرحله اول

برای تهیه دسر به خوشمزه و مجلسی ابتدا به ها را از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی میوه را با یک کارد تیز یا قاشق خارج می کنیم. توجه داشته باشید که باید با دقت این کار را انجام دهیم تا به بافت میوه آسیب وارد نشود.

مرحله دوم

در این مرحله پوست سیب را می گیریم، سپس آنرا از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی درون سیب را خارج می کنیم. در ادامه سیب را با رنده ریز رنده کرده، سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله سوم

حالا هر قسمت از سیب رنده شده را درون به های نصف شده قرار می دهیم. در ادامه به ها را به همان صورت درون یک قابلمه مناسب می چینیمف سپس دانه های به را به همراه چوب دارچین به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شیره انگور را به همراه آب اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که به جای شیره انگور می توانیم از شکر نیز استفاده کنیم. برای این منظور نسبت به ذائقه خود می توانیم از ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر استفاده کنیم.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب قابلمه را می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به ها به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزند و کاملا نرم شوند، ضمن اینکه طعم مواد را نیز به خوبی جذب کنند.

مرحله ششم

پس از اینکه به ها به طور کامل نرم شده و آب درون قابلمه کشیده شد، آنها را در ظرف سرو قرار داده و اجازه می دهیم از حرارت بیفتند و خنک شوند، سپس به سلیقه خود با خامه قنادی و انواع مغزیجات تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.