طرز تهیه اسموتی موز خوشمزه و مقوی به روش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی موز خوشمزه و مقوی به روش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی موز اسموتی موز یکی از نوشیدنی های سالم و بسیار مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه شربت آبلیمو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه شربت آبلیمو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه شربت آبلیمو شربت آبلیمو یکی از انواع شربت خوشمزه و سالم ایرانی است که معمولا در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق مخلوط شیر با میوه و مغزیجات مختلف یک نوشیدنی خوشمزه را ایجاد می کند. شیر موز، شیر خرمالو، شیر پسته و … از این نوع هستند. در این …

طرز تهیه چای به

طرز تهیه چای به مضرات چای به خشک کردن به برای چای در فر چای به در بارداری خواص چای به برای لاغری دمنوش به برای سرماخوردگی ضرر دمنوش به طبع دمنوش به

چای به یکی از انواع چای های طبیعی و خوشمزه است که برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد و با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای به در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد چای به
به۴ عدد
نبات یا شکربه مقدار دلخواه

طرز تهیه چای به

مرحله اول

برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های میوه ها را خارج می کنیم و با پوست آنها را رنده می کنیم.

مرحله دوم

با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و به مدت ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند.

مرحله سوم

خشک کردن میوه به را می توانید مانند میوه خشک (روش درست کردن میوه خشک) با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به های رنده شده را نسوزانید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادنف مجددا به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا به ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.