طرز تهیه چای به

طرز تهیه چای به مضرات چای به خشک کردن به برای چای در فر چای به در بارداری خواص چای به برای لاغری دمنوش به برای سرماخوردگی ضرر دمنوش به طبع دمنوش به

چای به یکی از انواع چای های طبیعی و خوشمزه است که برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد چای به
به۴ عدد
نبات یا شکربه مقدار دلخواه

دستور تهیه دمنوش به

مرحله اول

برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های میوه ها را خارج می کنیم و با پوست آنها را رنده می کنیم.

مرحله دوم

با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و به مدت ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند.

مرحله سوم

خشک کردن میوه به را می توانید مانند میوه خشک با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به های رنده شده را نسوزانید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادنف مجددا به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا به ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.