طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل آلمانی نان پنبه ایی استروسل با تلفظ آلمانی اشتروسل یک نان عالی با بافت پنبه ای است. این نان همان طور که از بافتش پیدا است نرم است. …

طرز تهیه شیرینی محلی شمالی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی محلی شمالی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی محلی شمالی شیرینی محلی شمالی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه استان های مازندران و گیلان است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ کیک شکلاتی دو رنگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی طرز تهیه شیرینی قزوینی طرز تهیه ی شیرینی نازک نارنجی شیرینی نان نازک قزوین خانم گل آور طرز تهیه ی شیرینی نازک ارمنی طرز تهیه شیرینی نازک کره ای شیرینی نازک گردویی شیرینی نازک پسته قزوین

شیرینی نازک قزوینی، یک شیرینی کم شیرینی ست که می توانید آن را در کنار چای یا شربت سرو کنید. اگر شما هم دستی در شیرینی پزی دارید و دوست دارید تا انواع شیرینی ها را خودتان در منزل تهیه کنید؛ شیرینی نازک قزوینی را فراموش نکنید. لازم به ذکر است که بگوییم استان قزوین یکی از قطب های شیرینی پزی ایران است. انواع و اقسام شیرینی های مختلف و انواع باقلوا آن هم با بهترین کیفیت در قنادی های این شهر به وفور تولید می شود. ما در این مقاله به آموزش شیرینی نازک قزوینی می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نازک قزوینی
تخم مرغ۲ عدد
شکر۴۰۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
کره یا روغن جامد۴۵۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
ماست۱۵۰ گرم
خمیرمایه۱ قاشق چایخوری
آرد قنادی۱ کیلوگرم
پودر پسته۱۰۰ گرم
جوز هندی رنده شده۱ عدد کوچک
هل پودر شده۱ قاشق چایخوری
نمک۴/۱ قاشق چایخوری
روغن مایعبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه نازگ به روش قزوینی ابتدا ۵۰۰ گرم از آرد قنادی را با نمک و بکینگ پورد مخلوط کنید. حالا آرد را سه مرتبه متوالی با الک قنادی الک کنید. الک کردن آرد در قنادی بسیار اهمیت دارد و به هیچ وجه نباید این مرحله را بی خیال شوید.

مرحله دوم

به روش بن ماری و بر روی بخار کتری کره را ذوب کنید. سپس کره آب شده را داخل ظرف همزن بریزید و آن را با قدرت هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید تا رنگ کره به کرم تغییر کند. ۳ قاشق آرد الک شده را به کره آب شده اضافه کنید.

مرحله سوم

کره و آرد را هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را تک تک در یک کاسه جدا شکسته و هربار یک تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و حسابی هم بزنید. البته باید هربار بعد از اضافه کردن تخم مرغ، ۳ قاشق آرد الک شده نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

این روش باعث می شود تا خمیر شیرینی به اندازه مطلوب سفت شود. البته بهتر است بعد از اضافه کردن دومین تخم مرغ، وانیل را نیز به خمیر شیرینی اضافه کنید. این مخلوط باید کاملا صاف و یک نواخت شود.

مرحله پنجم

البته اگر همزن هم نداشته باشید می توانید با سرعت بالا خمیر را هم بزنید. حالا باید خامه را به خمیر اضافه کنید. البته باز هم باید کمی آرد اضافه کنید و همچنان خمیر را هم بزنید. حالا کمی ماست اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

مرحله ششم

مقداری از آرد باقی مانده است. باقی آرد را نیز به خمیر اضافه می کنید. این بار باید با ورز دادن مواد خمیر را به شکلی یکسان مخلوط کنید. نشانه این که خمیر را به خوبی به عمل آورده اید این است که در این مرحله کاملا نرم بشود و به دست نچسبد.

مرحله هفتم

در این مرحله باید این خمیر را درون یک پلاستیک فریزر بریزید و به خوبی بپوشانید. حالا باید مواد داخل شیرینی را آماده کنید. ۲۰۰ گرم کره را با ۴۰۰ گرم آرد، هل و جوز هندی ساییده شده و پودر پسته مخلوط کنید.

مرحله هشتم

بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، می بینید که ذرات آن به شکل خرده های نان درآمده است. بعد از آماده کردن خمیر و همین طور مواد داخل شیرینی نازک قزوینی باید شیرینی را به شکل سنتی بپیچید.

مرحله نهم

قبل از شروع به کار فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار داده و بگذارید تا فر از قبل گرم شود. کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کنید و رویش را با کمی روغن مایع چرب کنید. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید.

مرحله دهم

هر کدام از این قسمت ها یک رول از شیرینی است. سطح صافی را آرد بپاشید و سپس خمیرها را به شکل مربعی و به ضخامت ۲ میلی متر پهن کنید. حالا باید روی این خمیرهای مربع شکل را با موادی که برای درون شیرینی آماده کرده اید بپوشانید.

مرحله یازدهم

برای این که این مواد به خوبی بر روی خمیر بچسبد نیاز است تا کمی با دست بر روی آن فشار دهید. حالا این خمیر را به آرامی رول کنید. بعد از این که رول شیرینی آماده شد باید آن را با چاقو به اندازه دلخواه برش بدهید.

مرحله دوازدهم

سپس خمیر شیرینی را روی سینی بچینید. شیرینی ها را بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. سپس می توانید آن را از روی قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.