طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل

طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل

طرز تهیه ادویه پلویی ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی مربای گلابی یکی از انواع مرباهای فوق العاده خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی خوشمزه با فرمول رستورانی

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی خوشمزه با فرمول رستورانی

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی چاشنی قورمه سبزی یکی از انواع طعم دهنده های خورش قورمه سبزی است که ار ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مربای انار

مربای انار , طرز تهیه مربای انار شیرین بدون هسته آپارات

مربای انار یکی از انواع مربای های بسیار خوشرنگ ایرانی است که طعم آن نسبت به نوع اناری که استفاده می شود، شیرین، ملس و ترش است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای انار
دانه انار ترش۷ پیمانه (۱۶۰۰ گرم)
شکرسه و نیم پیمانه (۷۵۰ گرم)
جوهر لیمو۱ قاشق چای خوری سرخالی
میوه به (اختیاری)½ به متوسط
مغز گردو (اختیاری)به مقدار دلخواه

طرز تهیه مربای انار

مرحله اول

برای تهیه مربای انار خوشمزه در ابتدای کار، انار دان شده و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ‌ریزیم، سپس درب قابلمه را می ‌گذاریم و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم که شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آب انار شروع به جوشیدن کرد، جوهر لیمو را اضافه می‌ کنیم و دوباره درب قابلمه را می‌ گذاریم تا چند جوش ریز بزند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس مواد را از صافی رد می ‌کنیم.

مرحله سوم

حالا آب انار صاف شده را دوباره درون قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را مجددا روی حرارت ملایم می ‌گذاریم و اجازه می دهیم آب انار کمی غلیظ شود. وقتی که آب انار غلیظ شد، میوه به را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به خرد شده را به قابلمه اضافه می ‌کنیم و وقتی به به طور کامل پخت، دانه های انار را دوباره به قابلمه اضافه می ‌کنیم. حالا باید صبر کنیم که شهد مربا به غلظت مناسب برسد و به خوبی غلظ شود.

مرحله پنجم

برای اینکه متوجه شویم مربا به قوام رسیده است، مقداری از شهد مربا را بین دو انگشت تست می کنیم، اگر مربا بین دو انگشت کش دار شود، یعنی مربا به قوام رسیده است و می توانیم آنرا از روی حرارت کنار بگذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله در صورت تمایل مقداری مغز گردوی خرد شده و گلپر نیز به مربا اضافه می کنیم. در نهایت مربا را در محیط آشپزخانه کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود، سپس درون ظرف مناسب می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله هفتم

نکته ای که باید در مورد این مربا به آن توجه داشته باشید این است که با ۷۵۰ گرم شکر طعم مربا تقریبا ترش می شود. در صورتی که می خواهید طعم مربا ملس تر باشد، بهتر است حدود ۱ کیلوگرم شکر اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.