مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه مربای سیب سبز خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای سیب سبز خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای سیب سبز مربای سیب سبز یکیک از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با طعم ها و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. شاید خیلی ها اسم این ترشی خوشرنگ و بسیار …

طرز تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ و مجلسی با طعم عالی

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو نی نی سایت علت گس شدن مربای خرمالو xvc jidi lvfhd ovlhg 

مربای خرمالو یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این مربای خوشمزه هم مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شود. این مربای خوشمزه به دلیل اینکه خرمالو فقط در فصل های پاییز و زمستان در بازار موجود می باشد، به عنوان یک مربای پاییز و زمستانی شناخته می شود. برای تهیه این مربای خوشمزه می توانیم از انواع مغزیجات مانند خلال بادام یا خلال پسته استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای خرمالو
خرمالو500 گرم
شکر500 گرم
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
خلال بادامبه مقدار کافی

دستور پخت مربای خرمالو

مرحله اول

برای تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ ابتدا خرمالو ها را می شوییم (سعی کنید از خرمالوهای کاملا رسیده و نرم استفاده کنید) و کلاهک آن ها را می گیریم و با قاشق داخل خرمالو ها را در می آوریم و اگر هسته دارند جدا می کنیم.

مرحله دوم

سپس خرمالوها را روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و با یک چاقوی تیز آنها را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه شکر را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا مربا غلیظ شود و به قوام برسد. بعد از گذشت 30 الی 45 دقیقه که مربا به خوبی غلیظ شد، یک قاشق از مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا شهد مربا را بین دو انگشت تست می کنیم، اگر شهد مربا کشدار باشد یعنی مربای به قوام رسیده است. پس از اینکه مربا به قوام رسید خلال های بادام را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا یک جوش بزند.

مرحله پنجم

در آخر آب لیمو ترش را به قابلمه می افزاییم و شعله را خاموش می کنیم تا مربا خرمالو در دمای محیط به طور کامل خنک شود. حالا مربا را داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم. نوش جان

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 دی 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.