طرز تهیه ترشی بامیه خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بامیه ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. ترشی بامیه با روش ها و مواد …

طرز تهیه مارمالاد خرمالو خوشمزه برای انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه مارمالاد خرمالو خوشمزه برای انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه مارمالاد خرمالو مارمالاد خرمالو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و خوشرنک فصل پاییز است که برای تهیه انواع شیرینی و کیک استفاده شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه پودر چغندر قرمز پودر چغندر قرمز یکی از انواع ادویه های اصیل ایرانی است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو نی نی سایت علت گس شدن مربای خرمالو xvc jidi lvfhd ovlhg 

مربای خرمالو یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این مربای خوشمزه هم مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شود. این مربای خوشمزه به دلیل اینکه خرمالو فقط در فصل های پاییز و زمستان در بازار موجود می باشد، به عنوان یک مربای پاییز و زمستانی شناخته می شود. برای تهیه این مربای خوشمزه می توانیم از انواع مغزیجات مانند خلال بادام یا خلال پسته استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای خرمالو
خرمالو500 گرم
شکر500 گرم
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
خلال بادامبه مقدار کافی

دستور پخت مربای خرمالو

مرحله اول

برای تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ ابتدا خرمالو ها را می شوییم (سعی کنید از خرمالوهای کاملا رسیده و نرم استفاده کنید) و کلاهک آن ها را می گیریم و با قاشق داخل خرمالو ها را در می آوریم و اگر هسته دارند جدا می کنیم.

مرحله دوم

سپس خرمالوها را روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و با یک چاقوی تیز آنها را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه شکر را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا مربا غلیظ شود و به قوام برسد. بعد از گذشت 30 الی 45 دقیقه که مربا به خوبی غلیظ شد، یک قاشق از مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا شهد مربا را بین دو انگشت تست می کنیم، اگر شهد مربا کشدار باشد یعنی مربای به قوام رسیده است. پس از اینکه مربا به قوام رسید خلال های بادام را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا یک جوش بزند.

مرحله پنجم

در آخر آب لیمو ترش را به قابلمه می افزاییم و شعله را خاموش می کنیم تا مربا خرمالو در دمای محیط به طور کامل خنک شود. حالا مربا را داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.