مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکوی بلغور خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکوی بلغور خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکوی بلغور کوکوی بلغور یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو لرستان شامی کوو لرستان یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان لرستان است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. در این غذا از گردو و رب …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی خوشمزه یک پیش غذای خاص

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی

تارت میرزا قاسمی , طرز تهیه تارت میرزا قاسمی , دستور پخت تارت میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از خوراک های خوشمزه شمالی است که از ترکیب بادمجان کبابی و گوجه و تخم مرغ تهیه می شود. عطر و بوی این غذا از سیر و بوی کبابی بادمجان و گوجه است که طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. برای مهمانی ها و جشن های تولد می توان میرزا قاسمی را درون تارت های آماده ریخت و به صورت لقمه ای سرو نمود. در این دستور طرز تهیه تارت میرزا قاسمی بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت میرزا قاسمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت میرزا قاسمی
بادمجان۳ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۱ بوته
تخم مرغ۱ تا ۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نان تارت شور آمادهبه مقدار لازم

طرز تهیه تارت میرزا قاسمی

مرحله اول

برای تهیه تارت خوشمزه با میرزا قاسمی در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و با پوست روی کباب پز یا منقل کباب می کنیم. برای این کار بهتر است از بادمجان های قلمی استفاده شود که هم سریع تر مغز پخت می شود.

مرحله دوم

ضمن اینکه بادمجان های قلمی، تلخی کم تری نسبت به بادمجان های دیگر دارند. در ادامه بادمجان های کبابی شده را درون یک سینی مناسب قرار می دهیم. پیشنهاد می شود که سینی را درون یک پلاستیک بگذاریم.

مرحله سوم

اینکار باعث می شود تا گرمای بادمجان ها باعث شود که راحت تر پوست آن از هم جدا شود. بادمجان ها که کمی خنک شد، پوست آن را با دست گرفته و ساطوری می کنیم. گوجه فرنگی ها را شسته و کباب می کنیم.

مرحله چهارم

سپس پوست آن را جدا کرده و آن ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سیر را هم پوست کنده و می کوبیم تا له شود. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سیر را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

سپس گوجه فرنگی ها را به همراه بادمجان ساطوری شده اضافه می کنیم وبه خوبی تفت می دهیم تا گوجه پخته و آب آن کشیده شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا مزه ها به خورد هم برود.

مرحله ششم

در این مرحله تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم و هم می زنیم تا کامل مخلوط و تخم مرغ ها به طور کامل ببندند و پخته شود. در پایان میرزا قاسمی را با قاشق درون نان تارت آماده می ریزیم و درون ظرف مناسب قرار می دهیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.