طرز تهیه چای سیب یک دمنوش خوشمزه و سالم با خواص فراوان

طرز تهیه چای سیب یک دمنوش خوشمزه و سالم با خواص فراوان

طرز تهیه چای سیب چای سیب که با نام دمنوش سیب هم شناخته می شود یکی از انواع دمنوش های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است. این چای خوشمزه علاوه …

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان و لیمو عمانی خوشمزه و آرامش بخش

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان و لیمو عمانی خوشمزه و آرامش بخش

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان و لیمو دمنوش گل گاو زیبان و لیمو یکی از انوع دمنوش های سالم خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. …

طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه شربت گلاب شربت گلاب یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای رفع عطش روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه لیدل بیگ

لیدل بیگ , طرز تهیه لیدل بیگ , دستور تهیه نوشیدنی لیدل بیگ

نوشیدنی‌ های سرد، معمولا در فصول گرم سال برای تامین آب مورد نیاز روزانه بدن مورد استفاده قرار می ‌گیرند. انواع نوشیدنی ‌های سرد با استفاده از میوه، در روز های گرم، برای رفع عطش و گرمازدگی نوشیده می‌شوند. لیدل بیگ یک نوشیدنی لذیذ و گوارا است که متشکل از میوه خام پوره‌ شده می باشد. از انواع شربت‌ ها گرفته تا آب‌ میوه‌ ها و اسموتی‌ ها، این نوشیدنی ‌ها را می‌توان همراه با غذا یا به ‌عنوان یک میان وعده لذیذ برای مهمانان سرو کرد. دنیای نوشیدنی ‌های سرد، بسیار متنوع است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیدل بیگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم لیدل بیگ
سیب۱ عدد
موزنصف ۱ عدد
آناناس۲ حلقه
آب آناناس۳۰ میلی لیتر
آب سیب۳۰ میلی لیتر
یخ۴ قالب
آب آلبالو یا سیب به دلخواه۶۰ میلی لیتر

طرز تهیه لیدل بیگ

مرحله اول

برای تهیه نوشیدنی خوشمزه و مخصوص خانگی لیدل بیگ در ابتدای کار، سیب ها را شسته و پوست می کنیم، سپس درون میکسر یا غذا ساز می ریزیم. در ادامه موز را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله موز خرد شده را به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه آناناس های پوست کنده و حلقه شده را هم به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه یخ قالبی را به همراه آب سیب و آب آناناس به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کن را روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا مواد پوره شوند. یک لیوان برداشته و زیر آن اندازه دو بند انگشت آب سیب یا آب آلبالو می ریزیم و مواد پوره شده را به آن اضافه می کنیم. سپس آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.