طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست سفت و چکیده فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه ماست است یکی از مواد غذایی بسیار محبوب میان ایرانیان است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه نان سیر

طرز تهیه نان سیر و گوشت رژیمی و اسفناج ساده هندی خمیر سیر و سبزیجات شف طیبه

نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده از پنیر پیتزا دارای کالری بالایی می باشد و می توانیم از آن به عنوان غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی نوین کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیر۴ عدد
کره۵۰ گرم
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
آویشننصف قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه نان سیر

مرحله اول

ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیاز نیست سیرها را سرخ کنید، فقط یک تفت کوچک می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. روغن زیتون را روی تمام قسمت های خمیر پیتزا پخش می کنیم سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویه ها را روی خمیر قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم. نکته مهم در مورد خمیر مخصوص نان سیر این است که از انواع نان های می توانید برای بیس نان سیر استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست می توانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید.

مرحله چهارم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان سیر را با فویل نازک می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر هم می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.