طرز تهیه زیتون سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه زیتون سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه زیتون سوخاری زیتون سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانیم از آن به عنوان دورچین نیز استفاده کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه بورک کاری مرغ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک کاری مرغ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک کاری مرغ بورک کاری مرغ یا بورک مرغ با ادویه کاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار کشور ترکیه است، این غذای خوشمزه تقریبا شبیه به بورک …

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش …

طرز تهیه نان سیر

طرز تهیه نان سیر و گوشت رژیمی و اسفناج ساده هندی خمیر سیر و سبزیجات شف طیبه

نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده از پنیر پیتزا دارای کالری بالایی می باشد و می توانیم از آن به عنوان غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی نوین کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیر۴ عدد
کره۵۰ گرم
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
آویشننصف قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه نان سیر

مرحله اول

ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیاز نیست سیرها را سرخ کنید، فقط یک تفت کوچک می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. روغن زیتون را روی تمام قسمت های خمیر پیتزا پخش می کنیم سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویه ها را روی خمیر قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم. نکته مهم در مورد خمیر مخصوص نان سیر این است که از انواع نان های می توانید برای بیس نان سیر استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست می توانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید.

مرحله چهارم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان سیر را با فویل نازک می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر هم می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 تیر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.