مطالب پر بازدید
طرز تهیه فینگر فود کوکو سبزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فینگر فود کوکو سبزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فینگر فود کوکو سبزی فینگر فود کوکو سبزی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بسیار شیک ایرانی است که با شکل های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ خوشمزه و مخصوص با رب انار

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ خوشمزه و مخصوص با رب انار

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ این خورش، یکی از انواع خورش های ایرانی است که گوشت چرخ کرده مرغ تهیه می شود. این خورش در کنار هویج و رب انار و رب …

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر

طرز تهیه نان سیر و گوشت رژیمی و اسفناج ساده هندی خمیر سیر و سبزیجات شف طیبه

نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده از پنیر پیتزا دارای کالری بالایی می باشد و می توانیم از آن به عنوان غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی نوین کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیر۴ عدد
کره۵۰ گرم
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
آویشننصف قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه نان سیر

مرحله اول

ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیاز نیست سیرها را سرخ کنید، فقط یک تفت کوچک می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. روغن زیتون را روی تمام قسمت های خمیر پیتزا پخش می کنیم سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویه ها را روی خمیر قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم. نکته مهم در مورد خمیر مخصوص نان سیر این است که از انواع نان های می توانید برای بیس نان سیر استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست می توانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید.

مرحله چهارم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان سیر را با فویل نازک می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر هم می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.